Kezdő passzív 28 éves srác vagyok. Van műkukim 3 db, amiket rendszeresen használom, viszont szeretném már egy pasival is kipróbálni. Nem vagyok szőrtelen, átlagos testalkatom van, szeretek női ruhába bújni, de mivel nem vagyok szőrtelen nem mondanám magam nőiesnek, ezért se crossdresserként hirdetek, de ha szeretnéd, felhúzok pár szexi rucit.
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán akár bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik smile
passzv89@freemail.hu email címre írjatok bátran. De ha csak beszélgetni szeretne valaki a témában az is írhat nyugodtan.
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán akár bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik smile
passzv89@freemail.hu email címre írjatok bátran. De ha csak beszélgetni szeretne valaki a témában az is írhat nyugodtan.
Sziasztok. Ma szombat éjjel Vácon kiprobálnánk milyen egy travival az ágyban... Privátban irj..
Holnap delkorul Debrecenbe valaki ???
Debrecenbe ma valaki 11 korul ???

Törölt felhasználó (1395812)

Csinos párhoz ki csatlakozna?
Vecses es kornyeken most valaki ???

Csinos párhoz ki csatlakozna?
Ma be öltoznem nejem rucijaba .ki nezne a szoknya ala ?
18.ik keruletbol valaki most ???
Gýör senki

Szia! Én is CD vagyok...Összejöhetnénk egy tangás "nudizáson",ha gondolod....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 01. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 01. vasárnap 09:44
Törölt felhasználó (1116592)

Aktiv sex partnert keresek Eger Miskolc kornyeken.
énis kiprobálnék egy travi cicát
Cicis ts-t vagy sissy-t keresünk! Férfi/nöi pár vagyunk Budapeströl. Saját lakással rendelkezünk. Privátban kérjük a választ.
A héten valaki Révfülöp környékén?
Szolnok kkén vki ?
Nógrád megyéből full aktív férfi???
Kecskeméten keresek
Sziasztok! Veszprém környékén shemale lány ismerkedni?
Baranya megyében ismerkedni szeretnék egy nagyon nőies, szexi nöi ruhás travival.