Szia!
Én 34 éves Győr környékén élő igényes, dolgozó srác. Természetem barátkozós. Kapcsolat téren szeretni tudó. Akit keresek kortól független, igényes hölgyet. Ami célból keresem itt a párom hátha. Mivel én úgy vagyok bi , hogy kizárólag shemale lányokkal fekszek le aki nőként is él. Olyan lányt keresek akivel boldog lehetnék az életben és szabad.Feltekenysegtol mentes párom keresem aki szereti a több kukit kicsit vonzóbb női testen. Termeszetesen férfi és pár nem jön szóba. Vagy ha van csinos shemale lany szivesen ismerkednék vele.köszönöm elolvastad.
Én 34 éves Győr környékén élő igényes, dolgozó srác. Természetem barátkozós. Kapcsolat téren szeretni tudó. Akit keresek kortól független, igényes hölgyet. Ami célból keresem itt a párom hátha. Mivel én úgy vagyok bi , hogy kizárólag shemale lányokkal fekszek le aki nőként is él. Olyan lányt keresek akivel boldog lehetnék az életben és szabad.Feltekenysegtol mentes párom keresem aki szereti a több kukit kicsit vonzóbb női testen. Termeszetesen férfi és pár nem jön szóba. Vagy ha van csinos shemale lany szivesen ismerkednék vele.köszönöm elolvastad.
sziasztok Ajka kkén valaki:::::::?????
Valaki ma meg dugna szolnok mellet egy crossdresser csajszit az írj bátran

Noi rucist keresek a hrtenn delelotre
Pesti travikat keresek. Kérlek írjatok.
Barátkoznék shemale itt Fehérváron, még egyel sem beszéltem vagy láttam volna életemben, a barátkozást nem kell szexuálisan értelmezni, van egy bakancs listámon és van négy tétel ami shemalehez tudok kapcsolni és ebből csak 1 szexuális.
Kedves férfi vagyok, és jó beszelő partner és diszkrét, barátnak való de persze szex partnernek is. ha fehérváron élsz vagy könnyen feltudsz ide jönni, írj privit.
Kedves férfi vagyok, és jó beszelő partner és diszkrét, barátnak való de persze szex partnernek is. ha fehérváron élsz vagy könnyen feltudsz ide jönni, írj privit.
Nyíregyházán ismerkednék ápolt diszkrét jó méretű aktív pasival!
Csinos transzit,crossdressert keresek ma estére hajdú biharbol!
Csinos transzit,crossdresert keresek ma estére hajdú biharbol!
Noi rucis ffit keresek part kor alkat nem szamit
ozd 50 km-es korzetebe eresek noi rucistalazhatok utad parancsolod leszek
Sziasztok.Heves megyei aktív pasit keresek.Női rucis passzív vagyok.
Csinos transzit,crossdressert keresek ma estére hajdú biharbol!
a hetenn delelotre keresek noi rucist fehermemust
Sziasztok. A héten csütörtök (2019.03.07.) délelőttre keresnék partnert Fót, Dunakeszi környékén. Mindenre nyitott sportos diszkrét fiú vagyok. Csak privát üzenetet kérek mert a fórumot nem olvasom. Köszönöm
noi rucist fehernemust harisnyast sztreccs rucist keresek ozd korbyekenn delelott van helyem
Sziasztok.Komáromban keresek transzikat
Miskolci, aktív, érettebb pasi???
Sziasztok!
Szfvárrol Valakik?
Elsősorban parok, vad csajok, bi fiupárok.
Üdv
Szfvárrol Valakik?
Elsősorban parok, vad csajok, bi fiupárok.
Üdv

noi rucist fehernemust keresek ma holnap delelotre