Taliznék a kellemes idő eltöltése céljából hellyel rendelkező aktív pasival,de lehettek akár ketten is
sziasztok! nyíregyi lány vagy párt keresek.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
sziasztok.
aktiv pasit v pasikat keesek most déletre.Én 180/110kg macis jó popsival
aktiv pasit v pasikat keesek most déletre.Én 180/110kg macis jó popsival
Női rucit kedvelő srác keres aktív partnert

hello ma a délelőti orákba dugnék szép popot helyem van csak gyere
Neked szivesen
fáznak a popsim
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 02. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 02. péntek 06:53

Törölt felhasználó (292936)

Olyat keresek aki beoltozik vetkozik kor alkat nem szamit part ffit keresek
Ma délután és este pasit szopnék Nagykanizsán.
Nyíregyi lányokkal ismerkednék.nöi rucis pasi vagyok.
Igényes,szexi és valóban nőies Travicsajjal ismerkednék ,a hosszútávú partnerkapcsolattól sem zárkózom el.
Zalából, vagy Vas megyéből keresnék Travit. Kezdő vagyok és szívesen kipróbálnám. Keressetek privátban
Olyat keresek aki beoltozik vetkozik kor alkat nem szamit part ffit keresek
Tatán és környékén keresek sexy travit
kíváncsi vagyok

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
sziasztok! travi lányokkal ismerkednék, bármilyen kapcsolat céljából! minden megoldható, utazni tudok!
Sziasztok. SZivesen kipróbálnám egy szépen borotvált igényes travival.
BPn vagyok elérhető. Privátban írjatok.

Szombat estére HELLYEL (DEBRECEN,HAJDÚSZOBOSZLÓ,HAJDÚBÖSZÖRMÉNY) rendelkező(tud fogadni bennünket) nem kamus VALÓBAN BISEX pasit,srácot,travit vagy bisex párt keresnénk alkat és kor megkötése nélkül!!!! Olvasd el az adatlapunkat mielőtt irsz.("méreteink" elképzelésink végett) ne a 10-ik üzenet után derüljön ki mégsem ugyan azt szeretnénk.Nyitottak vagyunk sok mindenre.
Kecskemetről?
Hello.Szabolcs megyében azon belül is Nyíregyháza környékén keresek fiatal,lányos travit!

Noi rucist fehernemust keresek kor alkat nem szamit