Szolnok közeléből keres mára egy cd csajszi nagy faszú pasikat

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Budapest és környékén délelőtti órákban keresek kalandot,szexi ts csajt,formás fehérnemüs popsit!!!
kecskeméti transzit keresek
Sziasztok.Heves megyei, Pétervására környéki aktív pasit keresek csütörtök délelőtti talira,lehetőleg hellyel.Női fehérnemű kedvelő passzív vagyok.
Sziasztok.Veszprémben keresek bi pasit.Uni,passzív szerep érdekel.Helyem van!!Írjatok
Hello! Pécsiek???
sziasztok hajdúszoboszlón keresnék travit.jókat szexelni
Sziasztok.Holnap kora reggel Heves megye, Pétervására környékén aktív pasit cumiznék.
Tata és környéke, szép travilány?

Sziasztok.Heves megye, Pétervására környékén aktív pasit keresek.Passzív,női ruci kedvelő vagyok.
Székesfehérvár környékéről cd , travi csajt keresek!
szia talizhatnánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 21:24
Törölt felhasználó (4133942)

Sziasztok. Travi csajjal ismerkednék. Fejér vagy Pest megyében. Autós tali érdekelne.
Sziasztok. Travi csajjal ismerkednék. Fejér vagy Pest megyében. Autós tali érdekelne.
sziasztok.aktív travit keresek.
Fiatal sportos vagyok nöies Trvit ,cd , crossdressert basznék szopatnék ez nem volt még ilyenben részem de nagyon izgat ! Helyed legyen irj bátran bp
Fiatal sportos vagyok nöies Trvit ,cd , crossdressert basznék szopatnék ez nem volt még ilyenben részem de nagyon izgat ! Helyed legyen irj bátran bp
Fiatal 20 eves sracot nincs kedve leszopni egy cross vagy transzi lanynak?
debrecen kornyeke

Taliznék a kellemes idő eltöltése céljából hellyel rendelkező aktív pasival,de lehettek akár ketten is
sziasztok! nyíregyi lány vagy párt keresek.