Noi rucist fehernemust lateksz harisnyast keresek aki beoltozik vetkozik
Szabolcs megyei bi aktív vagy uni pasi aki találkozna bi uni,paszív combfix tanga szerető pasival Nyírbátor kk helyem van délután 14 óra után este kb fél 8 ig
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Transznemű lányt vagy felcsatolhatóssal rendelkező hölgyet keresek. Helyem Bp-n van!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
sziasztok.most Veszprém környékén pár vagy bi pasi?helyem van!!írjatok!!
Nőies transzit, illetve nőies cd-t keresnék. Helyem nincs.
Ezzel mi is így vagyunk, mind a kettőnknek bejön(ne) egy szexi Shemale
de ez lehetetlen küldetés.
(Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2019. 11. 06. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

nekünk is. csak örülnénk egy tartós barátságnak
nem csak 1-1 órás anyagi jólétnek :(
(Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2019. 11. 06. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Az páromnak is és nekem is bejön
Shemale...
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2019. 11. 06. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 07:59

Hát jah sajnos a szőrős harisnyás pasik meg hát na...
Bisex vagyok de vagy legyen pasi vagy shemale a kettő között nem opció
Bisex vagyok de vagy legyen pasi vagy shemale a kettő között nem opció
Hát jah sajnos a szőrős harisnyás pasik meg hát na...
Bisex vagyok de vagy legyen pasi vagy shemale a kettő között nem opció (Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2019. 11. 06. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 07:51
Bisex vagyok de vagy legyen pasi vagy shemale a kettő között nem opció (Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2019. 11. 06. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Na igen ez jogos
Mi nem szeretnénk fizetőst mert az személytelen
Idézőjelbe meg "normálist" még nem is lehet látni sem meg az oldalon sem sajnos
Idézőjelbe meg "normálist" még nem is lehet látni sem meg az oldalon sem sajnos
Na igen ez jogos
Idézőjelbe meg "normálist" még nem is lehet látni sem meg az oldalon sem sajnos (Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2019. 11. 06. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 07:38
Idézőjelbe meg "normálist" még nem is lehet látni sem meg az oldalon sem sajnos (Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2019. 11. 06. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem és szerintem 1db sincs az oldalon
ami eddig volt az mind mind fizetős volt másik oldaról. Amitől alapvetően nem zárkózunk el de nem annyiért amennyi egy ilyen szolgáltatás. Mert azt nem lehet bírni hosszú távon

Nem és szerintem 1db sincs az oldalon
ami eddig volt az mind mind fizetős volt másik oldaról. Amitől alapvetően nem zárkózunk el de nem annyiért amennyi egy ilyen szolgáltatás. Mert azt nem lehet bírni hosszú távon
(Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2019. 11. 06. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 07:31

Helló
Elég régóta keresek már shemale csajt
Csak érdeklődés képen találtak már egyáltalán?
Mert ez minket is érdekelne
Mert ez minket is érdekelne
Helló
Mert ez minket is érdekelne (Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2019. 11. 06. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 06:35
Mert ez minket is érdekelne (Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2019. 11. 06. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//1/0/2/102- 2122/ff_1022122_640x480_69214926.jpg?91186750
Heves megyében keresek megbizhato teanszit.privátba keres!!
Mivel nem párt keresünk, hiába a pasi bisex hajlam.
Írnotok is felesleges volt. sorry (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:41
Írnotok is felesleges volt. sorry (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4169492)

Írtam nektek de választ se kaptam azóta se!!
Sziasztok!
28 éves kezdő passzív srác vagyok, aki szeret női ruhát felvenni.
Sajnos nem vagyok túl nőies, nem vagyok szőrtelen, de egy pl harisnya takar. Nincs nőies vékony testalkatom, átlagos testalakattal rendelkezem, parókám sincs.
Viszont nagyon szívesen veszek fel valami szexi női rucit és lennék a "csajod" az ágyban
Szexben kezdő vagyok még szűz a popsim(kivétel vibrátor az sokat járt bennem), keresek valakit aki ezen változtatna.
Türelmes aktív pasit keresek, előny ha te is kezdő vagy a témában. Akár csak beszélgetne valaki a témában az is írhat nyugodtan.Email címem:kpassz33@freemail.hu
28 éves kezdő passzív srác vagyok, aki szeret női ruhát felvenni.
Sajnos nem vagyok túl nőies, nem vagyok szőrtelen, de egy pl harisnya takar. Nincs nőies vékony testalkatom, átlagos testalakattal rendelkezem, parókám sincs.
Viszont nagyon szívesen veszek fel valami szexi női rucit és lennék a "csajod" az ágyban
Szexben kezdő vagyok még szűz a popsim(kivétel vibrátor az sokat járt bennem), keresek valakit aki ezen változtatna.
Türelmes aktív pasit keresek, előny ha te is kezdő vagy a témában. Akár csak beszélgetne valaki a témában az is írhat nyugodtan.Email címem:kpassz33@freemail.hu