sziasztok! transz lányokkal ismerkednék! minden megoldható!!!
Transz, shemale (nem cd és nem travi) csajt keresek popóm dugatására, akár rendszeresen is! Helyem van!
Biszex párt keresek, passzív pasi vagyok. Mindkét fél örömére játszanék, szeretek beöltözni.
Barátnőmmel / nő / keresünk péntek estére olyan passzív pasit aki szereti a női szerepet , női cuccost visel és a csajom megdughatja vibrátorral . Fogadni tudj .
Holnap az az csütörtökön kora raeggeli órákban. Olyan 6-óra körül... Nógrádban valaki leápolná a farkam kocsiban ? Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Ludányhalászi , Salgótarján vonalon !
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Női fehérneműs , bi uni szobafestő szívesen segítene pároknak, pasiknak .
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek a héten délelőtti talira. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Sziasztok. Ha Debreceni vagy, írj rám!
Budapesti transzi,samalet keresek szép nagyfarkut
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal transzikkal! Szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik! Várom leveleiteket előre is köszönöm szépen!
Kecskeméti szűz pasi ma éjjelre szeretne ráülni a helyére. Szopni is akarok többen is gyertek bátran, végezzetek ki fiúk.
Sziasztok igényes párt keresnék , Természeresem igényes travi vagyok

Szivesen cumiztatnék,szájba spriccelnék valakit Nógrádban ! Rétság, Érsekvadkert , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
SZEKSZÁRD és környéke valaki???
Hétvégére keresek egy vastagfarkú biszex férfit Tata-Budapest között, aki leszopatna
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Sziasztok.Vasárnap vagy szerda délutánra keresek párt vagy bi pasit(min.17cm)!Sokmindenre nyitott vagyok!Hely van Veszprémben!
sziasztok
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni