Kurvás,spermaimádó travi vagyok.pasit keresek akit kiszolgálhatok.
Elég regóta szeretném kipróbalni egy transzival a vágyak örömét semminek nem vagyom elrontója
írj nyugodtan ha magadra ismertél

Elég régóta mozgatja a fantáziámat egy kimondottan csinos,nőies TS,shemale,CD-vel megélni a szex adta élvezeteket.
ilyesmi engem is érdekelne
sőt, még egy bisex lányt is tudnék hozni magammal örömödre (profilod alapján), bár én még keződ cd vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 01. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 01. kedd 15:29

Törölt felhasználó (1474922)

Leírok egy dolgot, de amit ne kérjetek az hogy mondjam meg ki az hol és stb... . De abban osztom a véleményt, és mint nő mondom, hogy igenis vannak gyönyörű transzik. ( ez lehet ts, cd stb.. )
Ismerünk egy ilyet egyébként, van a baráti körünkben, és teljesen nőként él, de hidd , el 100 pasiból 99 benézné simán, mert ápolt, igényes , meg van csinálva a melle és hasonlók, de nem prosti !!!
Voltunk már vele hármasban, azaz bevettük, és tökre izgi volt, hogy egy ilyen" lány " dugja a puncimat . . . Nagy élmény egy ilyen szex.
Ismerünk egy ilyet egyébként, van a baráti körünkben, és teljesen nőként él, de hidd , el 100 pasiból 99 benézné simán, mert ápolt, igényes , meg van csinálva a melle és hasonlók, de nem prosti !!!
Voltunk már vele hármasban, azaz bevettük, és tökre izgi volt, hogy egy ilyen" lány " dugja a puncimat . . . Nagy élmény egy ilyen szex.

ma valaki bp-balatonszemes közt?
Sziasztok.Biszex uni fiatal pasi vagyok.18cm hosszú farokal.
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Nálunk a pasi szeret női fehérneműben lenni és úgy szexelni.
Olyan ápolt, korunkbeli partnereket keresünk, aki mindkettőnket lányként kezelne.
Olyan ápolt, korunkbeli partnereket keresünk, aki mindkettőnket lányként kezelne.
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal transzikkal!? Szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik!
Keresek attraktív, diszkrét megjelenésű transz, shemale lányt ismerkedés, kapcsolat céljából. Szolnok és környéke.
Pesten csinos, ribancosan öltözködő travit szopatnék és használnék
Csinos travit basznek, szopatnek hosszutavon, anyagiak oke. Debrecen tersege. Vannak buvohelyek
Mi napon 23 éves duci braántőmel párokat-hölgyet-csinos travit keresünk sex céljából, bisex dolog nem gond! Lehetőleg közelből Csak mai nap!

Üdv! Shemale lánnyal ismerkednék normális körülmények közt.
Írj privit
Szolnok és környéke!

Leírok egy dolgot, de amit ne kérjetek az hogy mondjam meg ki az hol és stb... . De abban osztom a véleményt, és mint nő mondom, hogy igenis vannak gyönyörű transzik. ( ez lehet ts, cd stb.. )

Keresek valakit,aki most Rétságon lecumizna ! Helyem van !
Helló mindenkinek. Ötvenes, egyedülálló transzvesztita vagyok. Rengeteg ruhával, cipővel segédeszközzel. Korban hozzám illő hölgyet vagy magamhoz hasonló travit keresek, közös szexhez, egymás kényeztetésével, s minden egyébbel!! Fontos: ne legyél szőrös, (sehol) én sem vagyok, lehetőleg (nagyon) kövér sem legyél. Ja, és még lényeges a kölcsönös szimpátia, remélem te is hasonlóképpen gondolkodsz. Mindez persze feltételez minimum átlag feletti intelligenciát!
Ha érdekellek, kérlek üzenj! Üdvözlettel: egy csajos pasi
Ha érdekellek, kérlek üzenj! Üdvözlettel: egy csajos pasi
szia ismerkednék veled
(Ez egy válasz biboy88 üzenetére (2020. 11. 23. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 23. hétfő 13:23

sziasztok,
kezdő uni bi srácként érdekel a crossdressing. van akit ez érdkelne (aktív) szexpartnerként? Van dildóm és tangám, stb
írjatok, ha van erre igény a részetekről. Helyem van zuglóban. kicsit ducibb vagyok (100 alatt, de nem 50kg)
kezdő uni bi srácként érdekel a crossdressing. van akit ez érdkelne (aktív) szexpartnerként? Van dildóm és tangám, stb

sziasztok,
írjatok, ha van erre igény a részetekről. Helyem van zuglóban. kicsit ducibb vagyok (100 alatt, de nem 50kg)

Sziasztok, van valakinek kedve 1 kis esti mókához kezdö crossdresserrel bp 9 ker. írj bátran