Helló! 59 éves fiatalos, kulturált férfi keresi crossdress / intimdress, és naturizmus kedvelők társaságát Budapesten. Meztelenkedés, fotózás... egyéb játékok.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Sziasztok!
Kipróbálnám magam crossdresserként is.
Sajna nincsenek női ruháim, így egy olyan partnert keresek, aki tud nekem segíteni megvalósítani. Ígérem nem leszek hálátlan.
Miskolc és vonzáskörzete.
Kipróbálnám magam crossdresserként is.
Sajna nincsenek női ruháim, így egy olyan partnert keresek, aki tud nekem segíteni megvalósítani. Ígérem nem leszek hálátlan.

Miskolc és vonzáskörzete.
Debrecenben basznék ,szopatnék travit!
Mohácsi buli hétvégén?
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
Szerintem igen
(Ez egy válasz Imadom üzenetére (2021. 04. 09. péntek 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Van valaki a közelemben, aki az elképzeléseimnek megfelelne?
Van valaki a közelemben, aki az elképzeléseimnek megfelelne?
Sziasztok van Somogyban dugni akaró hölgy vagy transzi lány.
22/6 farkamra keresek olyat aki igazából leszopna!!!!!
Sziasztok! ! !!!! 25 éves bisex fiú KERESEK AKTÍV FIÚKAT FÉRFIAKAT PÁROKAT CSOPORTOKAT MAI NAPRA REGGEL 6 TŐL ESTE 6 IG VAN SZABAD HELYEM DE tudok utazni is ha megszervezed nekem a partyt. Ma vagy esetleg szombaton jó utána egy darabig nem leszek itt elkell utaznom 2 hétre rokonokhoz. NÓGRÁD MEGYE Salgótarjánban közelében élek írj privát de csak ha jössz is vagy valamit tényleg akarsz velem. Képeket továbbiakban küldök
Londonból finom csajos cica? =)
Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Lőrinci ,Bódog környékéről valaki egy finom orálra ? Helyem van ! Csupasz , spermától teli farkam van !
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek, vagy autós taliban is benne vagyok. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok cumizni, popsim is dugható.
Sziasztok! transzi lányokat keresek vas, zala környékéről!
Hello . Sopron környéken , vékony Transz aki szeret orálisan kényeztetni hosszan ?
Sziasztok!Fiatal transz,shemale,CD-t keresek rendszeres találkozásokra.Helyem van,az adatlapomon szinte minden kivan töltve.Ha az ott látottak alapján ismerkednél,írj üzenetet!
Sziasztok! Bisex passiv fiú vagy 26 éves Nógrád megyében lakom és aktív fiúkat keresek vagy olyan csoportot ahol egyszerre dugnanak szopatnanak engem gangbang... ha van aki megtudna szervezni vagy eljonne írjon privát
Sziasztok!
Transzit keresek Szegeden vagy annak környékén. Lenne kedve vkinek egy kis együttlétre mindkét fél örömére?
Transzit keresek Szegeden vagy annak környékén. Lenne kedve vkinek egy kis együttlétre mindkét fél örömére?