Szegeden vagy környékén keresek ilyen kalandot
Még soha nem próbáltam, de szeretném

Szopni imadot keresek jatekokra kor alkat nem számít
Békés megye, vagy környékén ismerkednék travikkal. Még sohasem voltam együtt travival, de szeretnék, és remélem lehetőség lesz erre.

Győr és Móvár környékén Partneremet keresem.Imádom a női cuccokat magamon viselni,sexi fehérneműben lenni akár egész nap. Uni vagyok. Szeretem ha kényeztetnek s én is ezt teszem! Csak travi vagy női fehérneműsök izgatnak
Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.
Ha érdekellek írj.
sisssy44411@gmail.com
Ha érdekellek írj.
sisssy44411@gmail.com
Travit keresek Zalában!
Nyíregyházán van Travi?
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Megye***
(Ez egy válasz mnorbert2509 üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 16:38

Sziasztok! Budapest és Pest megyek déli részéről keresek CD, transz, shemale csajszit. Vastag farkam van

Sziasztok! Budapest és Pest megyek déli részéről keresek CD, transz, shemale csajszit. Vastag farkam van

Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni ! Helyem van ami igényes. Lehetsz autós , kamionos , de motoros is !
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
Sziasztok Kaposvár környékérő keresnék kis farkú transzit vagy shemalet illetve olyan hölgyet aki megdugna a párját is
szívesen kényeztetném orálisan.
szívesen kényeztetném orálisan.
Budapesti travit szopatnék
somogy-zala megyéből keresek partnert
Hello
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 22:03

Törölt felhasználó (1101502)

Faszt szopó, ingyenes, travi kurva vagyok! Ma éjszaka, 01-03 óra között, megszoptatna vagy (és) megbaszna (gumival) valaki Budapesten, Népligetben?
Csajosan leszek, szoknya, harisnya, paroka, smink, bugyi nélkül. Padon vagy bokorban, vagy el is vihetsz bárhova, ha vissza is hozol.. Arcomra, számba élvezhetsz. Idős, nyugdíjas vagy macis, nagyon ducik előnyben! Írj és megbeszéljük! Ingyenes szex!

Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.