Transz, shemale és kedvelői
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Transz, shemale és kedvelői

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2087   2021. 11. 02. kedd 17:36
crossdressTamara crossdressTamara
Sziasztok! Igényes, szexi, csajos cd ribi vagyok! Csütörtökre keresnék aktív pasit, pasikat akár többeshez, vagy bi férfitagú párt! Jól dugható, szopatható, full passzív vagyok! Helyem a 13. kerületben lenne. Fotó, vidi az adatlapomon. Pusz. Tamara
#2086   2021. 11. 02. kedd 17:04
X Törölt felhasználó (4367592)
Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.

Ha érdekellek írj.
#2085   2021. 11. 01. hétfő 22:14
X Törölt felhasználó (4584292)
Vékony 30-as srác keres uni/aktív a mindennapokban is nőként élő TS/Shemale-t, akár párkapcsolatra is.
#2084   2021. 11. 01. hétfő 15:56
otilius otilius
Keresek (60+) otthon, női ruhában járót biszex pasi.
#2083   2021. 10. 31. vasárnap 23:19
sonic82 sonic82
Sziasztok.Holnap pár vagy pasi?Helyem van Veszprémben!Adatlapot olvass,írj privátban!
#2082   2021. 10. 31. vasárnap 09:39
Extrémpotens Extrémpotens
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
#2081   2021. 10. 30. szombat 13:06
crossdressTamara crossdressTamara
Sziasztok! Tamara vagyok, passzív, szexi, odaadó cd ribi smile Aktív bi ffitagú párral ismerkednék! Illetve...keresnék 3-4 kizárólag aktív pasit, akik egyszerre kényeztetnének. Normál méretű, borotvált, egészséges, kultúrált pasikat keresek. Helyem Budapesten szokott lenni. Hétköznap délutánra keresek általában. Fotót, videót, a lapomon találtok, nem árulok zsákbamacskát. Te se tedd kérlek, ezért fotód legyen! Sziasztok! Tami
#2080   2021. 10. 29. péntek 08:39
lexus72 lexus72 VIP
budapesti fiatal travit,shemalet, keresek,..,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,keress privátban!!
#2079   2021. 10. 29. péntek 07:27
X Törölt felhasználó (3993012)
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
#2078   2021. 10. 28. csütörtök 23:38
Sissy50 Sissy50
Szia a partira szeretnék jelentkezni ha lehet még. Üdv Sissy50
(Ez egy válasz lacinho90 üzenetére (2021. 10. 20. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 20. szerda 10:43
Sziasztok ! Jövőhét keddre keresek Biszeksz vagy Meleg Aktìv pasikat 4-5 főt egy gangbang-re ! Fiatal 24 éves passzìv biszex ismerősömnek! Vékony nőies testalkatú 173cm 60kg kis kerek szűk popsis szőrtelen fiù! Csak igényes normális emberek jelentkezését vàrom hely adott Győrben!
#2077   2021. 10. 27. szerda 13:01
cincogi cincogi
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
#2076   2021. 10. 26. kedd 16:49
andraskovacs185 andraskovacs185
Sziasztok! Debrecenben keresek transzit vagy CD-t. írj üzenetet légyszi! 38 éves, normál testalkatú pasi vagyok.
#2075   2021. 10. 26. kedd 16:04
X Törölt felhasználó (4503802)
trasz shemale el barátkoznék , ne légy 25 évnél idősebb , írj priviben
#2074   2021. 10. 25. hétfő 09:48
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
#2073   2021. 10. 25. hétfő 09:17
cincogi cincogi
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
#2072   2021. 10. 23. szombat 12:22
X Törölt felhasználó (4019742)
Sziasztok! Van itt Shemale, Transzi Békés megyéből? Ha igen, akkor írj rám! smile
#2071   2021. 10. 22. péntek 21:07
X Törölt felhasználó (4626572)
Jooooooolesz
(Ez egy válasz lacinho90 üzenetére (2021. 10. 20. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 20. szerda 10:43
Sziasztok ! Jövőhét keddre keresek Biszeksz vagy Meleg Aktìv pasikat 4-5 főt egy gangbang-re ! Fiatal 24 éves passzìv biszex ismerősömnek! Vékony nőies testalkatú 173cm 60kg kis kerek szűk popsis szőrtelen fiù! Csak igényes normális emberek jelentkezését vàrom hely adott Győrben!
#2070   2021. 10. 22. péntek 05:30
AmoLB AmoLB
17-es intimmel rendelkező, kulturált, magas, átlagos alkatú, crossdress / intimdress kedvelő férfi keres bi férfitagú párt Budapesten, esetleg Pest megyében. Sajnos helyem nincs.
#2069   2021. 10. 22. péntek 05:28
rugo81 rugo81
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
#2068   2021. 10. 21. csütörtök 09:20

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 12. 04. szerda
Üzenetek: 3907db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 15. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!