Helló! Holnapra (vasárnap) aktív CD/TS? Helyem van, Budapest.
Szegeden ts ???
Szia! Írj rám a crossdresserniki@gmail.com-ra.
(Ez egy válasz AmoLB üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 13. csütörtök 06:54

Helló, vasárnapra keresek CD/TS/Shemale urakat/hölgyeket. Budapest, helyem van.
Budapest ízekkel ismerkednék, crosdresser vagyok.
Szeged??
Sziasztok! Ma délutánra keresnék aktív, normális, potens pasit, pasikat. Helyem a 13. kerületben van. Privát üzenetben keressetek. Pusz. Tami
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.01.24 hétfő este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is wink
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
imádom a nagyon idős pasikat is wink
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek shemale vagy transzi szexpartnert. Hely kellene vagy valahol megoldjuk
Transzi csajt keresek Kiskunfélegyházán!

Sziasztok. Szűz srácként ismerkednék Baranya megyéből leginkább Pécs.
Sziasztok fiatal parkent keresünk shemale vagy nőies transzt
Hármas kalandra akár mindenki örömére. Magadra ismersz irj bátran.
Hármas kalandra akár mindenki örömére. Magadra ismersz irj bátran.
Somogy megyei transzit vagy CD t keresek, én aktív sportos ápolt jóképű srác vagyok és aktív.
Hali dugnék!
Sziasztok!
Keresek transzit ma esti légyottra! Utazni tudok, leginkább pest környéke!
Sportos, 186cm
Keresek transzit ma esti légyottra! Utazni tudok, leginkább pest környéke!
Sportos, 186cm
Szeged, kecskemét, pest keresek ts vagy tangas férfit
Travi, CD-vel ismerkednék békés megye vagy környékén.

Ápolt, vékony, sportos, formás seggű, női rucit kedvelő srác vagyok, a szexben nem kezdő. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, férfias partnerrel.

Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.01.17 hétfő este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
imádom a nagyon idős pasikat is

Sziasztok Ajka környékén valaki -kik aki szereti a nöi fehérnemus pasit.????