❤️
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 06. 01. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 01. szerda 13:59

Belevaló férfias - lehetőleg nagyobb darab - pasikkal ismerkednék kiadós baszások céljából

Sziasztok igényes vékony maximum 35 éves korig keresek szép shemalt transzit. Skypom viberem van akinek van kedve ismerkedni írjon üzenetet.
21 vagyok Érd és szűk környékén tudok utazni,szopatnek leginkabb.Nem rég borotváltam és eddig mindig szerették a farkam
Sziasztok! Most ki dugna meg a pasim előtt?
Újpesten van helyünk... képpel, e-mail címmel várjuk a jelentkezőket
Újpesten van helyünk... képpel, e-mail címmel várjuk a jelentkezőket
Hajdú Bihar - Szabolcs területén basznék , szopatnék nöies travit!
Belevaló férfias - lehetőleg nagyobb darab - pasikkal ismerkednék kiadós baszások céljából

Budapesti CD, Shemale van itt?
Debrecen környékén találkoznék, szopatnék ha érdekel írj nyugodtan

Sziasztok.Veszprémben bi pasi kölcsönös szopásra,meg megdugna?Hely van!Képeket nézz!
Szia írhatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 07:53
Törölt felhasználó (4670236)

Sziasztok! Eddig csak a magam kedvéért vettem fel combfixet és fehérneműt de most más elött is beöltöznék.
fiatal feminin transzként keresek az idősebb korosztályból hölgyet vagy párt
a nagy mellbimbóudvar előnyt jelent ( csak a nőkhöz vonzódom)

Üdv! A hétvégére keresek Budapesten, nőies cd-t vagy travit. Helyem van. Szombat este lenne a legideálisabb.
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Szegeden ts vagy cd vagy tangás ferfi szex? Kecskemét is ok akkár perverz dolgok is
Sziasztok.Veszprémben bi pasi kölcsönös szopásra,meg megdugna?Hely van!Képeket nézz!
lányos fiúként keresek lányt vagy párt. érettebek érdekelnek
Sziasztok! Leszopna valaki? Kőbánya, nèpliget
sziasztok! egy szép shemalet keresek hosszu távra, rendezett lakásba!
Sziasztok! 05.25. szerdai napra keresek 10:00-17:00 között, kizárólag AKTÍV, normál testalkatú, potens, kultúrált pasikat, bi férfitagú párt. Egy kedves cd ismerősömmel csajoskodunk. Kedveljük mindketten a többest, ez ne riasszon meg. 13.kerületben van helyünk. Fotód legyen! Levélben keress!!
fiatal shemale-t keresek,hosszú távra!!,..,keress privátban!!