Sziasztok, Budapesten hellyel rendelkező crossdessert transzt ,esetleg nöi ruci kedvelőt keresek
08.06. szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
csinos noirucis ma este a ligetben?
Igazán nőies trasz partneremet keresem.Szeress szexin csajnak beöltözve hosszasan szopni.
fiatal transzit keresek,hosszú távra!,..,írj bátran!
ma este a ligetben csinos csajos?
Most a Népligetnél valaki megszoptatna vagy megbaszna? Travi vagyok, ingyenes. Kocsidban is ok vagy padnál, bokorban.
sziasztok!
Olyan párt keresek ahol a fiú pasziv biszex vagy nagyon nőies travit.
Olyan párt keresek ahol a fiú pasziv biszex vagy nagyon nőies travit.
Jó lenne találni egy női rucist....Pesti hellyel rendelkező légy.
Harmadik keruletben keresek lanyos/noies transzit jatekra.
27 eves sportos srac.
27 eves sportos srac.
miskolc környéke? hetero srác vagyok de egyszer élünk, miért ne. lenne olyan nois aki határozott és elkapja amit kell
Noi rucist keresek kor alkat nem számít
Sziasztok!
Pécsen és környékén ismerkednék fiatal, vékony, csajos transszal, femboy-al, CD-vel. Teljesen kezdő vagyok ebben a témában, de jó régóta rá vagyok gerjedve a dologra
Pécsen és környékén ismerkednék fiatal, vékony, csajos transszal, femboy-al, CD-vel. Teljesen kezdő vagyok ebben a témában, de jó régóta rá vagyok gerjedve a dologra

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Travi vagyok. Most hajnalban valaki megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Ligetnél vagy kocsidban is ok. Reggel 4-ig üzenj.
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Hétfőn délelőtt valaki?
Nyíregyházán aktív pasi lenne?
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen