Sziasztok!
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó
Sziasztok! Aktív pasit keresek ma estére! 13.kerületben van helyem!
Sziasztok ma ejszaka vagy holnap kora reggel shemale transz vagy cd minden jora Bpn?
debrecenben vagy környékén keresek travit.
Transz,shemale,nőies cd-vel szívesen tölteném a péntek estét
Írj privátban ha lazítanál

Írj privátban ha lazítanál

Holnap egy transz vagy shemale erotikus együtlétre?
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára, passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok! Kizárólag többes felálláshoz keresnék 2-3 potens, kizárólag aktív pasit! Ápoltság, kultúráltság, kedvesség alap! A borotvált vagy legalább fazonra nyírt intim szőrzet a kedvenc. Fotód legyen (nekem is van), legalább testről, intimről, hogy legyen elképzelésem. Roma származású úriembereket nem keresek, tőlük elnézést előre is ez miatt! Köszönöm! Tamara
Sziasztok! A nepligetben valaki, valakik?
Sziasztok:Ma délutánra keresek Veszprém környékén párt vagy bi pasit.Adatlapot olvass!Helyem van!
Beválallna engem egy tökös csaj?
Sziasztok. Szép arcú fiatal CD vagyok. szingli FIÚKAT NEM keresek!!!!! viszont lányokat és párokat igen. érettek és nagy bimbóudvarosok tetszenek! HETERO VAGYOK. pusz
Székesfehérvári passzív fiú vagyok.
csinos harisnyas ma a ligetben?
Szopatnék, basznék, egy igazi “tökös csajt”
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Szia írtam privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 01. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 01. csütörtök 08:54
Törölt felhasználó (4682200)

Nyíregyházán aktív pasi lenne?
Alkat nem számít noi rucist fehernemust nec harisnyast keresek
Sziasztok!
Vékony csinos csajos aki ma ráérne?
Vékony csinos csajos aki ma ráérne?
Noi rucist fehernemust keresek kor alkat nem számít