Sziasztok! Hétfő délutánra (17:00) keresek 2-3 pasit többes party reményében. Kizárólag aktív, potens, intim helyen borotvált, kedves, figyelmes pasik érdekelnek. Helyem a 13.kerületben van. Pux. Tamara
Budapesti Ts, keresek magamnak, ha van irjon,nem baj ha pár.
Baján keresek, biszex, hellyel rendelkező aktív férfi partnert szerda délután és kora esti órákra.
Sziasztok!
Igényes,vékony transzit keresnék.
Baja és környéke.
Igényes ápolt 32-éves férfi vagyok
Igényes,vékony transzit keresnék.
Baja és környéke.
Igényes ápolt 32-éves férfi vagyok
légyszi még írd ki 10-szer! Lehetőleg minden egyes nap!
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ?
Aktív bikák írjatok.

Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Paszzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Lanyost keresek aki szeret szopni
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek diszkrét ápolt szopni imádot én is az vagyok kamusok ne irjanak
Ma estére popsi kedvelő belevaló bikát keresek. Belváros!
Valaki szoptatna vagy (és) baszna travit ma éjszaka a Népligetnél?
Sziasztok! 20 éves kezdő aktív vagyok extra magy 23/6centis intimmel! Shemale, cd minden szóba jöhet!
Sziasztok! Mai estére keresnék cd-partneremmel 3-4 kizárólag aktív pasit. Hely ok! Bp. 15.kerben. Tehát két jóseggű cd és 3-4 pasi lenne a felállás. Pux. Tami
Sziasztok,
Van pár cuccom ,teljesen kezdő vagyok a területen ,sportos szörtelen bi uni srác vagyok, beöltöznèk szimpi pasinak.
Helyem van Szentendrèn
Van pár cuccom ,teljesen kezdő vagyok a területen ,sportos szörtelen bi uni srác vagyok, beöltöznèk szimpi pasinak.
Helyem van Szentendrèn

Csinálhatnátok róla videót is...
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 02. 21. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 19:32

Holnap este 9 után a nős 30-as szeretőmmel keresünk 30-40 év körüli belevaló pasit, aki csatlakozna orál anál partinkhoz. Engem lehet dugni, szopatni rendesen!
Belváros lesz a helyszín.

Sportos igényes bi cd fiúkènt ismerkednèk egy kedves párral.
Pécs,ha csak szopni akarsz visz nélkül keres...