Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Párként keresünk aktiv/uni, idősebb pasit mindenki örömére. Férfi tagunk is női ruhában lenne... Esetleg fiatalabb crosdressert! Helyet megoldjuk! Győr Moson.
Sziasztok Transzi és Shemalet keresek természetesen nem ingyen elég régóta szeretném kipróbálni ezt a dolgot ,25 éves vagyok sportos helyes , helyem van Helyileg Gyöngyös írjatok . Semmi félénkség nincs mehet közös szopás , dugás stb
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek, van magassarkú harisnya tanga
Női ruhát kedvelő bi pasi vagyok.Keresek domina hölgyet, part, méretes urat. Békéscsaban Térdelnék tele szajjal! Használd a szam keményen! Melytorkot vallalok! Többes is erdekel. Telefonon is alazhatsz, privatba adok szamot!
Légy szókimondó, alázz! Aktív pasik, domina nők, párok keressetek.
Légy szókimondó, alázz! Aktív pasik, domina nők, párok keressetek.
sziasztok! 40-es pasi vagyok, egy travit leszopnék! hetero nem jó!!!
Sziasztok! Csütörtök estére keresek 2 aktív pasit akiket kényeztethetek, kényeztetnének egyszerre. Részletekért privát üzenetben keressetek. Fotót tudj kérlek mutatni (nem arcos). Ápoltság, diszkréció, intelligencia, intim helyen borotváltság, 16+ méret, aktív beállítottság, kellő potencia fontos. Pux. Tamara
Független pasiként keresek, pervi fétises hajlam előny.
Hévíz környékén ismerkednék ma este. Csajos cuccok iránti érdeklődésnek kifejezetten örülök.
42/sportos pasi. Mobilis vagyok.
Priviben bővebben.
42/sportos pasi. Mobilis vagyok.
Priviben bővebben.
Heves megyében fellelhető travi/shemale? Régi vágyam teljesülne ha együtt tudnék lenni és mind a ketten óriásakat élveznénk! Én egri 27 éves átlagos pasi vagyok.
Most Budapesten élvezni vágyó CD vagy Transzi elérhető esetleg? 30 éves sportos srác keres
Szegeden keresek tst vagy cd hellyel rendelkezőt
Ráérek, még kb. reggel 04 óráig. Travi vagyok. Valaki szeretne szexelni kocsijában vagy parkban? Lehetsz nyugdíjas vagy nagyon macis, vagy hetero is, no problem! Ingyenes szex. Írj és tali! Budapest
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 09. kedd 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 09. kedd 00:21
Törölt felhasználó (1101502)

Most éjszaka tali? Travi vagyok. Kocsidban is ok. Budapest. Nagyon ápolt, rendes, korrekt vagyok. Ingyenes szex. 00h40-ig várok privátot, utána nem vagyok neten elérhető. puszi
Most éjszaka tali? Travi vagyok. Kocsidban is ok. Budapest. Nagyon ápolt, rendes, korrekt vagyok. Ingyenes szex. 00h40-ig várok privátot, utána nem vagyok neten elérhető. puszi
Pécsen szopatnék...
Sziasztok,20 éves átlagos testalkatú srác vagyok,tata környékén keresnék travi partnert,vagy női ruhás srácot és inkább velem egykorúakat.
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
Most éjszaka valaki szoptatna vagy baszna travit? Nagyvárad Tér mellett vagyok. Helyem, kocsim nincs erre a célra. De, kocsidban is ok vagy parkban, padnál. Ingyenes vagyok. Írj és tali!
Szopógépet keresek baranyábol...
a pinám karbantartására keresek 30-40-es pasikat, ma este is.