Sziasztok.Heves megye Recsk Parád Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Shemale vagy transz most Budapest?
Szívesen kipróbálnék egy transzt, vagy shemalet, első alkalmam lenne.
Sziasztok shemale vagy cross keresek Budapesten helyem van. Holnapi napra keresek ha valakit érdekel írjon

konkretan melyik uzlet??
(Ez egy válasz anytimesis üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 15:18

Sziasztok!
Bp Arena plazaban drogeriaban dolgozo szeparcu travit ismeri valaki?
Sziasztok!
Passzív srácot keresek
Sziasztok!
Hermafroditával Szivesen ismerkednék. Leveled várom privátba.
Hermafroditával Szivesen ismerkednék. Leveled várom privátba.
Női rucist fehérneműt harisnya,azt sztreccs rucist keresek kor alkat nem számít Ózd 50km és korzetebenn
Shemale-t keresek
Kezdő aktív nagy potenciállal és nagy kemény farokkal keresek beöltözős vagy transz partnert aki szívesen bevezet a dolgok rejtelmeibe. Privátba mindent megbeszélünk!
Női fehérneműs bi - passzív ismerkedne. Székesfehérvár és környékén. 180/73/66 é. Csak gyengéd finom játékok!
Sziasztok 06.30 ra keresnék shemale/crossdessert (passzívat)
Shemale Dominat keresek
Állandó aktív partnerem (esetleg párt) keresem Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged - Kiskunmajsa - Csongrád - Szentes környékén havi 4-5 alkalomra. Adatlapomom minden fontos információ megtalalhato.
Női rucist harisnyát sztreccs rucist keresek
sziasztok)
58éves macis pasi vagyok....
inkább passzív.... (Ez egy válasz Crossdresser üzenetére (2023. 06. 17. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 17. szombat 19:38
58éves macis pasi vagyok....
inkább passzív.... (Ez egy válasz Crossdresser üzenetére (2023. 06. 17. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Július 3-ra, pár keres Győrben, valamint július 6/7-re Debrecenben aktív, 45-50 feletti pasit. Crossdresser szüzességének elvételére...
Mindenki, mindenki örömére. Kérlek írj egy pár sort magadról, intim fotó...
Aki eddig keresett minket, legyen szíves újra írni, mert teljesen káosz a postafiókunk ezen az oldalon. Email címet adunk, ott folytatjuk, akikkel komolyan gondolnánk a dolgot.
(Természetes szőrzet az intimen, átlagos méret előny, de nem feltétel)
Mindenki, mindenki örömére. Kérlek írj egy pár sort magadról, intim fotó...
Aki eddig keresett minket, legyen szíves újra írni, mert teljesen káosz a postafiókunk ezen az oldalon. Email címet adunk, ott folytatjuk, akikkel komolyan gondolnánk a dolgot.
(Természetes szőrzet az intimen, átlagos méret előny, de nem feltétel)
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben. Nagyobb méret előny

Nőies partnert keresek több alkalomra Budapesten.
Ápolgatnám rendszeresen,nézd meg a profilom és írj...
30 éves sportos aktiv srác vagyok elég jó mérettel.
Ápolgatnám rendszeresen,nézd meg a profilom és írj...
30 éves sportos aktiv srác vagyok elég jó mérettel.
Sziasztok! Pénteki napra (06.23.) keresek aktív pasikat több pasis felálláshoz velem, illetve bi férfitagú párt.