Párokat. S lányokat,hölgyeket keresek.
Pasikat NEM.
Pasikat NEM.
Szia.Vivi vagyok.uni bi cd.szeretek hoszasan szexelni.szopatni s popsit dúgni.szopni is szeretek.popsim is dúgható34éves 178cm 70kg.. Méretem 18cm.Sok anyagal. Több menetett is bìrok. Érden lakom.Utazni tudok és fogadni is.
Ismerkednek travival...
Nyíregyházán lenne, crossdressel akár transzi?

Sziasztok, magas, vékony, borotvált, ápolt és kulturált férfiként örömmel fogadnék Budapesten Hölgyet, vagy párt.
Szeretem a szexi női cuccokat.
Szeretem a szexi női cuccokat.
sziasztok , ha van kedvetek ismerkedni egy kezdő crossdresserrel írjatok
Csepelen lakom ..

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
De keresek aktív passzív ribancot a magam örömére is
De keresek aktív passzív ribancot a magam örömére is

Ma este dugást kereső belevaló, ápolt pasi? Belváros….
Kiskunfélegyházán vagy kőrnyékén hellyel rendelkező férfit, travit szopnék
Ma éjszaka tali? Travi vagyok. Bp. kocsidban? Idősek, macisok jönnek be inkább.
Sziasztok !
Dunaújváros környékén valaki? Szopatnálak, keményen dugnálak!!!
Dunaújváros környékén valaki? Szopatnálak, keményen dugnálak!!!
Travi vagyok. Tali most bp-en? Kocsidban?
Travi vagyok. Most éjszaka, kocsidban kit szophatok le csajosan? Dughatsz is ha akarsz. Reggel 04-ig üzenhetsz és tali. Idősebbek, macisok előnyben. Ingyenes szex! Budapest
Sziasztok párok egyedül álló hölgyek nyíregyháza közelében házhoz megyek masszírozok nincs végzettség de elvileg nagyon jól csinálom azok a vissza jelzések , volt már hármasban részem több dolog is érdekelhet de masszázs beszélgetés is oké
nem vagyok karcsú sőt , de intelligens ápolt empatikus vagyok írjatok próbáljuk

Sziasztok!Ma Zirc környékén pár vagy uni/aktív pasi?Helyem van!Írjatok
Sziasztok! Az ünnepek alatt magas, vékony, ápolt és borotvált férfi örömmel fogadna biszex párt Budapesten.
Ma este ha úgy adja, csinos csupasz seggűt, szopatnék dugnék.
Hely ok.
Hely ok.
Tapolca és környékén keresek transz vagy shemale nőt,kezdő vagyok e téren,de mindent kipróbàlnék vele!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Sziasztok szegeden szopatnék de már nagyon