Női rucist fehérneműst keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok.uni bi.cd pasi vaok.Van tapasztalatom.szeretek hoszasan szexelni.szopatni s dúgni.nyalni.szopni és dúgható is vaok.Helyel rendelkezem.Párokat s hölgyet keresek.
Most hajnalban, travikent kifestve kit szoptatok le buddapesten? Meg is baszhatsz ha akarsz. Nagyvárad tér mellett vagyok. Kocsidban vagy nálad. Ingyenes szex. Privit írj és tali. Reggel 5ig irhatsz.
Hatvan es kis vonzaskorzeteben van olyan passziv, aki szeret beoltozni nönek? diszkrecio adott es elvart.
sportos test, nagy meret, 30 eves vagyok.
sportos test, nagy meret, 30 eves vagyok.
Szexben gazdagot mindenkinek! Holnap este/éjjel lenne egy valóban nőies crossdresser, travi vagy transz hölgy, aki szívesen fogadna egy ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasit hosszabb, több menetes szexcsatára? Adatlapomon a paramétereim kitöltve, kép van arra érdemes jelölteknek. Autóval tudok menni ésszerű keretek közt bárhová (Érd, Bp és ezek vonzáskörzete).
Szombathely és környékéről lenne jekentkező?
Sziasztok szivesen probalnam ki pasival a maszirozást, milyen amikor én adom
29 -éves pasi vagyok, 18cm farokkal, szex imádó, szívesen ismerkednék!
Sziasztok 21.5os farokkal tarvit keresek shemalest keresek fiatal srác vagyok illetve akinek szilikon a melle és farkam ki verni vele
Sziasztok 21.5os farokkal tarvit keresek shemalest keresek fiatal srác vagyok
Ma délután Szeged?
sziasztok nyiregy vagy környékéröl valaki?imádok női fehérnemüt hordani
Holnap reggel 8 körül valaki Érd, Csepel, Népliget, Stadionok tengely környékén rapidrandi? Autóval leszek, eléggé mobilis. Hölgy, pár vagy cd/transz partner érdekel. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok. 18/4 borotvált intimmel.
szívesen próbálnám ki travival cdvel, transzal, kezdésként egy maszirozással, írj ha érdekel
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
De keresek aktív passzív ribancot a magam örömére is
De keresek aktív passzív ribancot a magam örömére is

Sziasztok!
Baján Búvóhelyet tudok szolgáltatni.
Érdeklődni privát üzenetben! Diszkréció 100%
Baján Búvóhelyet tudok szolgáltatni.
Érdeklődni privát üzenetben! Diszkréció 100%
Sziasztok! Hétköznapokon munka előtti (reggel 7-8 körül) és/vagy munka utáni (délután 5 körül) rapidrandikra keresek nőies cd/transz lányt. Érd, 8. kerület és ezek környékén.
Budapesten keresek, aktiv ts domot aki orálra használna
Női rucist fehernemust keresek
Szia! CD vagy?
(Ez egy válasz Fiu23242324 üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 18. csütörtök 21:03

Sziasztok. Érd és környékén esetleg valaki. Tabu nincs. ....
?