Travi val ismerkednek kezdő vok
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Egy ilyet én is kipróbálnék
Baranya és környéke?
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet, aki kedveli a CD pasikat. Kellemes kikapcsolódás, rendszeres találkozók. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Travit femboyt stb keresek minden jóra
Hello Bello!
Középkorú passzív csajos pasi vagyok.
Szopok baszható vagyok gecit nyelem.
Aktivat keresek. Kor alkat nem fontos
Középkorú passzív csajos pasi vagyok.
Szopok baszható vagyok gecit nyelem.
Aktivat keresek. Kor alkat nem fontos
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók. Ma / holnap, délután, este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Kinek van kedve élvezkedni baranya megye környékén
Sziasztok! Harmincas, ápolt, igényes, mások szerint jó pasiként keresek travi párt vagy olyan nő-ffi párt, ahol a férfi tag passzív cd/travi. Hármas szex a cél, nem külön találkozni csak az egyik féllel.

Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező férfi keres 50-70 közötti bi párt (nő/férfi...) vagy bi hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Kellemes hétvégi kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező férfi keres 50-70 közötti bi párt (nő/férfi...) vagy bi hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Kellemes hétvégi kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Balaton travi ribanc aktív nagy farkú férfiak titkos barátnője lenne
cd/ shemale -val ismerkednék ,mackós srác vagyok kis intimmel szeretnék ismerkedni ,beszélgetni

Sziasztok!
Csajos transzival / Shemale-val ismerkednék
várom az üzeneteket
Ha kicsit szub vagy az már csak hab lenne a tortára..
Csajos transzival / Shemale-val ismerkednék

Ha kicsit szub vagy az már csak hab lenne a tortára..

Törölt felhasználó (4677759)

Sziasztok. Székesfehérvári passzív vagyok. Szabadban kinek ? Vagy kiknek hajoljak be ?
Esetleg többes esetén
vagy csak kukkolnál ? Irj bátran

Sziasztok. Székesfehérvári passzív vagyok. Szabadban kinek ? Vagy kiknek hajoljak be ?
Esetleg többes esetén
vagy csak kukkolnál ? Irj bátran

Valaki travi stb Borsod?
Csajos pasival ismerkednék
jelentkeznék