Sziasztok valaki most 20ker kocsival?
Sziasztok! Szerdán napközben fogadnék bevállalós cd/travi/transz partnert érdi otthonomban, feldobni kicsit a HO-t. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Írj privit!
(Ez egy válasz kiscian üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!ma esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 01. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 11:05
Törölt felhasználó (1101502)

Travi vagyok. Ingyenes ringyó vagyok. Ma valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna az újpesti nudi erdőnél? Macisok, nagyon ducisok, idősek előnyben. Ingyenes szex! Számba, arcomra mehet.
Szia!szivesen tanitanalak mindenre
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 09:17

Törölt felhasználó (4761511)

Csinos, ápolt, vékony CD-ként keresem partnerem.

Szia, írj privát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 09:17

Törölt felhasználó (4761511)

Női rucit kedvelő,ápolt bi srác vagyok,Fonyód környékén ismiznek,biszex sráccal.uzit várok,képek az adatlapomon
Keszthelyen keresek aktív vagy uni travikat shemale csajokat rendszeres szexre
Travi vagyok. Ingyenes ringyó vagyok. Ma valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna az újpesti nudi erdőnél? Macisok, nagyon ducisok, idősek előnyben. Ingyenes szex! Számba, arcomra mehet.
Travi ringyó vagyok, ingyenes. Holnap, azaz szerdán délután vagy este, éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Hely megoldott vagy parkban vagy kocsidban. Számba, arcomra, melleimre mehet...
Kecskemét környéki pasi előtt csajoskodnék.

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Sziasztok, olyan személyt keresek aki holnap kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj!
Travi ringyó vagyok, ingyenes. Holnap, azaz szerdán délután vagy este, éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Hely megoldott vagy parkban vagy kocsidban. Számba, arcomra, melleimre mehet...
Jó fej femboy kerestetik.

Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye ! Utazni tudj ! Írj !!
Szopatnek most 20ker
Valaki ma este Pesten?csinos travit dugnek kamagraval
Csongrád megyében ismerkednèk lányos fiúkkal, transz, shemale-vel.