50-es mindig kanos és potens pasiként, rendszeres szexpartnerem keresem, helyem van. Párhoz, akár házibarátként is csatlakoznék, semmi jónak nem vagyok elrontója.
Balaton déli partján ismerkednék,privát üzit vàrok
Sziasztok. Transz vagy travi lányt keresek (Én csak bontogatom magam) Budapesten közös masztira (esetleg másra is ). Hetfő este ideális lenne , de megoldunk mindent

adatlapom szerint keresek
Sziasztok!
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok! Hétfőn napközben lesz pár szabad órám, amit elütnék egy csini cd/travi partnerrel. Bp vagy Érd, esetleg ezek környéke jöhet számításba, hely jó, ha van, de Érden megoldom én is, ha kell.
Balaton déli partján ismerkednék,privàt üzit vàrok, képek az adatlapomon
roma pasikat keresek. 37 185 70 szexi cd vagyok.
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Trans lány ismerkedésére vágyom..Budapesten..
Privátban többet erről..
Privátban többet erről..
Ha találsz akkor esetleg harmadiknak beszállnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 20. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 23:44
Törölt felhasználó (4763635)

Szeged környéki shemale vagy transszal ismerkednèk vagy lányos fiúval. 26 éves aktív vagyok.
Női fehernemust sztreccs rucist keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Sziasztok. Hellyel rendelkező transzal ismerkednék országszerte
Sziasztok ! Budapest és Szigetszentmiklós környékén keresek egy Bi nőt és egy Shemalet.
Lefekszem leszopsz ki vered
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük

Szia. Jók a képek
(Ez egy válasz Jackson.D16 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 16:42

Nagyon izgat a női fehérnemű
szeretek csajoskodni benne, mindennek ellenére egy sportos férfias pasi vagyok… hasonló beállítottságú emberekkel ismerkednék
pártokhoz szívesen csatlakoznék ha nem zavarja a hölgy tagot hogy raktam is harisnya kötő és tanga van

Nagyon izgat a női fehérnemű
szeretek csajoskodni benne, mindennek ellenére egy sportos férfias pasi vagyok… hasonló beállítottságú emberekkel ismerkednék
pártokhoz szívesen csatlakoznék ha nem zavarja a hölgy tagot hogy raktam is harisnya kötő és tanga van

Keresnék valakit aki a szűz seggem bejáratná.Pécs
sziasztok kezdo crossdresserként szeretnék tapasztalatot szerezni és meg szeretném ejteni első szopásom akit érdekel irjon

Érd környéke esetleg?