Én igen
(Ez egy válasz ClairTs üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton déli partján ismerkednék, ápolt biszex srác vagyok,képek az adatlapomon. Privát üzit vàrok
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.

Igen. Merre vagy?
(Ez egy válasz ClairTs üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Travit szeret valaki?
Keszthely Balaton
Travi ribi aktív potens nagy farkú férfiak titkos barátnője lenne
Travi ribi aktív potens nagy farkú férfiak titkos barátnője lenne
Kalandoznek ma pest környèkèn! :P
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Kedvas "hölgyel" találkoznék, Bp
Sziasztok, szivesen megneznek egy cd masztit autoban , ha ugy alakul esetleg tobb is lehet

Valaki van?
Travi ringyo vagyok. Harisnya, paróka, smink, ruci. Ma késő este, éjszaka szopok. Baszhato is vagyok. Macisok idősek előnyben. Hely megoldott Budapesten. Ingyenes szex. Írj előtte és tali. Számba, arcomra mehet.
adatlapom szerint keresek a környékről.
Kecskeméten keresek cumizós, csajos transzi lányt. Pasik ne! Ma taliznék is ha szimpatizálunk.Privizz!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
Ma este biszex srác talira? Képek az adatlapomon, nőiben várlak,kifestett körökkel
Sziasztok! Ma Debrecen mellett vagyok (Hajdúsámson), helyem van. Szívesen töltenék az estét kellemes társaságban. Igényes hölgy, pár, esetleg transz lány, jóformán bármilyen felállásban. Részemről minden megbeszélés kérdése, a lényeg, hogy a végén mindenki elégedett mosollyal távozzon. smile 32 éves, jó megjelenésű, igényes, diszkrét férfi vagyok. Írjatok bátran.
Szia holnap délután taliznek Pesten. Simiznek harisnyas popsit. Minden érdekel 17.5 a méretem
sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Szeretkeznék a mai este, ápolt biszex női rucit kedvelő srác vagyok,hely adott, ápolt biszex sráccal taliznék, képek az adatlapomon