Szekszárd környékén esetleg travi, shemale ?
Diszkrét cumi Pesten nálad
Most ts aki fiatal apolt fiut keres
Pecsen ma este ki mozgott innen?
Sziasztok! Esetleg valaki Ozora környékén ráérne??

Nyáregyháza körül valaki aki most így este leszopna?
Szopok nyelem a gecit és lovagolok
Sziasztok!
Trans lánnyal ismerkednék akár tartósan is!
Trans lánnyal ismerkednék akár tartósan is!
Looking for trans or shemale, write me in private with pictures please. In Budapest!
Sziasztok!
Webcamon közös maszturbáláshoz vagy Egerben és környékén akár élőben is keresek extra, perverz beállítottságú, nyitott partnereket főleg hölgyek, párok vagy travik személyében. Ha szereted a harisnyát, leggings-t az csak plusz!
Privátban várom a konkrét jelentkezőket!
Helyem van Egerben
Webcamon közös maszturbáláshoz vagy Egerben és környékén akár élőben is keresek extra, perverz beállítottságú, nyitott partnereket főleg hölgyek, párok vagy travik személyében. Ha szereted a harisnyát, leggings-t az csak plusz!
Privátban várom a konkrét jelentkezőket!
Helyem van Egerben
Aktívat keresek, lényeg hogy transz vagy shemale legyél. Bp.
Fiatal vékony passzív igazán Nőies - Női fehérneműt kedvelő partnert keresek !
Csak akkor írj ,ha igazán Nőies fiatal vagy és 170 cm alatti !!!!
Csak akkor írj ,ha igazán Nőies fiatal vagy és 170 cm alatti !!!!
Ma este Szombathelyen kinnt leszek szabadban
28 éves passziv női rucis fiu vagyok
Akit erdekel irjon
28 éves passziv női rucis fiu vagyok
Akit erdekel irjon
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Sziasztok szegeden keresünk párommal szabadban szexhez vagy csak szopatáshoz partnert privben írj

Női fehérnemű van rajtam és szopnek
Dunaltulról, Balaton északi part valaki aki női rucit visel és sexelni akar???
Ma nem leszel kinn?
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 13:52

ma delutan repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Tangában eléd guggolnék....
Dél-Dunántúl
Dél-Dunántúl
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok