Hello 24 éves vagyok aktiv pasit keresek németorszagban élek Karlsruhe környékén csakis a passziv szerep érdekel szeretek tangát hordani a többit privatban!
Kölcsönös orálra keresek transzit
Albertirsa Dánszentmiklós felé teli pasi?
Autós sex ?
Budapest és környéke
Budapest és környéke
Ahogy nézem sajnos transzok nincsenek itt. Azért megpróbálom hátha mégis, csak nem kommentelnek. Én is keresek transznőt. Az is érdekel, ha ő a domináns.
Esetleg kicsi farkam le szopnád?
(Ez egy válasz Andy222 üzenetére (2026. 04. 17. péntek 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 17. péntek 06:38
Sziasztok 23 éves vagyok passzív szűz vagyok szeretek tangát hordani és kislányos lenni minden vágyam hogy legyen egy apum akit ki birok szolgálni és azt teszem amit mond persze női ruhában irjatok nyugodtan
Ez most, hogy van, puncid van és férfinak érzed magad. Vagy rendesen van farkad?
(Ez egy válasz puncisfiu92 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Van itt transz, aki küldene videót magáról? Vagy aki benne lenne, hogy az arcára élvezzek? 29 éves srác vagyok
Sziasztok holnap esetleg Hatvan és környéken valaki?
Szia, írtam priv üzenetet.
(Ez egy válasz TrixiCD üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 07:47
Pesti Crossdresserként keresek 2-3 férfit bukkake, akár gangbangre
Nyiregyen aktív pasik?
Szia. Én jelentkeznék ha lehet.
(Ez egy válasz TrixiCD üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 07:47
Női rucist fehérneműt keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km korzeteben
Szexy par shemale-t keres akar rendszeres jatekra is
ó ha nem az ország túlsó végén lennél... :(
(Ez egy válasz puncisfiu92 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
dugnálak ...
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2026. 05. 02. szombat 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Keszthely travi ribi aktiv potens férfiakat keres
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Perverzió előny, de nem feltétel!
Perverzió előny, de nem feltétel!
Fiatal vékony passzív Nőies partnert keresek !

pier7273