Sziasztok!
Győr Moson Sopron és Vas megyébe keresek Passzív travi - shemale - cd szex kapcsolatra.
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok
Győr Moson Sopron és Vas megyébe keresek Passzív travi - shemale - cd szex kapcsolatra.
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok
Sziasztok!
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Ma is aktív vagyok
ahogy mindíg
ahogy mindíg
Láb test masszázst vállalok Esztergom környéken férfiaknak!
Láb test masszázst vállalok Esztergom környéken férfiaknak!
Szívesen dugnék egy csajos travit !
X ker (Ez egy válasz trinti üzenetére (tegnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:29
X ker (Ez egy válasz trinti üzenetére (tegnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Travi ribi vagyok. Ingyenes szex. Ma, Szept.9.-én szerdán, valaki megszopatna vagy megbaszna Budapesten, szabadban, erdőnél? Idősek, macisok előnyben. BUDAPEST Írj előtte és tali!
Sziasztok!
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok
Travi ribi vagyok. Ingyenes szex. Ma, Szept.9.-én szerdán, valaki megszopatna vagy megbaszna Budapesten, szabadban, erdőnél? Idősek, macisok előnyben. BUDAPEST Írj előtte és tali!
Olyat keresek ak8 be öltöznek vetközne elöttem
Van Pécsen Cicis Tökös csaj???
Ma 3 ig női rucist keresek.3 ig
Miskolci noi rucis csini fiut keresek
csini popsit keresek. 52 éves pasi Bp
Fiatal csajos pasit szopatnék
Okk
(Ez egy válasz Szili 69 üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello lennék a partnered !
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Halló ismerkedni ?
(Ez egy válasz Ferenc999 üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali
Sziasztok! Femboy-t vagy CD-t kedvelő pasit keresek (elsősorban 40 feletti korosztályból) Borsod vagy Szabolcs megyéből, én sportos testalkatú, szub beállítottságú vagyok. Helyem nincs de utazni tudok. Domináns szerepet kedvelő férfit keresek, aki szeret paracsolgatni, enyhe BDSM is belefér. Férfias testalkatú férfiakat keresek, pocak nem számít, de ne légy vékony, 90 kg+ előny
A nagy intimtől sem ijedek meg
Orál, anál, BDSM is érdekelne
A nagy intimtől sem ijedek meg
Orál, anál, BDSM is érdekelne
Hosszú szőke hajú srác vagyok, alapvetően lányokhoz vonzódom, de kíváncsi vagyok egy férfival való intimitásra is. Passzívként szeretnék ismerkedni, elsősorban orális és anális szex érdekel. Diszkrét, normális, türelmes srácot/férfit keresek, elsőre inkább ismerkednék.

moozz