Travi vagyok. Ingyenes sex. Ma este tali? Számba, seggembe mehet. Szabadban. Írj előtte és tali. Budapest
Fiatal összetört szívű kanos srác, szakítás után keresne izgalmakat, ami helyrerázna.
Eddig csak nőkkel volt dolgom, de ha csak más akad nyitott vagyok a felfedezésre!
Privátban írjatok!
Eddig csak nőkkel volt dolgom, de ha csak más akad nyitott vagyok a felfedezésre!
Privátban írjatok!
Kb mikor?
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (ma 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:20
Sziasztok.
Ma ejszaka kint leszek a repternel a kis erdobe, auto mellett fogok gugolni vagy terdelni igazán ribancos cuccban es teljesen zárt szopo alarcban. Ha van kedved szopatni vagy csak siman ramverni alázni esetleg kalandozni légy bátor es gyere oda
Ma ejszaka kint leszek a repternel a kis erdobe, auto mellett fogok gugolni vagy terdelni igazán ribancos cuccban es teljesen zárt szopo alarcban. Ha van kedved szopatni vagy csak siman ramverni alázni esetleg kalandozni légy bátor es gyere oda
Sziasztok.
Esztergom környékén full passzívként cumiznék.
Sziasztok Vas-Veszprém-Fejér-Tolna megye valaki ma estefelé? Szopatnék vagy dugnék jó seggűt
Írj privát.
Írj privát.
Sziasztok szívesen megismernék egy travit vagy esetleg jön le a Hegedűsbe holnap?
Pécs? Travi?
Kipróbálnám egyszer egy vékony, törékeny, nőies transszal. Ha van ilyen, akkor keressen bátran!
Sziasztok. Fejér megyében dugható formás transzi?
Sziasztok. Kecskemet vagy környékén keresek nőies transz vagy shemale csajszit
Sziasztok!
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van. smile Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok! smile
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van. smile Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok! smile
Írjatok
Ma este találkozni szeretnék masszírozni Esztergom Dorog kornyékén kényeztetnek, csak az írjon aki ma rá ér!
Sziasztok!
Győr Moson Sopron és Vas megyébe keresek Passzív travi - shemale - cd szex kapcsolatra.
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok
Győr Moson Sopron és Vas megyébe keresek Passzív travi - shemale - cd szex kapcsolatra.
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok
Sziasztok!
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
Írjatok
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
Írjatok
Ma is aktív vagyok
ahogy mindíg
ahogy mindíg
Láb test masszázst vállalok Esztergom környéken férfiaknak!
Láb test masszázst vállalok Esztergom környéken férfiaknak!
Szívesen dugnék egy csajos travit !
X ker (Ez egy válasz trinti üzenetére (2026. 09. 09. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 09. szerda 09:29
X ker (Ez egy válasz trinti üzenetére (2026. 09. 09. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Travi ribi vagyok. Ingyenes szex. Ma, Szept.9.-én szerdán, valaki megszopatna vagy megbaszna Budapesten, szabadban, erdőnél? Idősek, macisok előnyben. BUDAPEST Írj előtte és tali!
Sziasztok!
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok
Utazni ha úgyvan tudok.
Írjatok

Bunyo150
Lenuta