Heloow,23 éves fiatal srác vagyok.Jövő héten keddtől újpesten leszek 1 hétig.A közelben szopatnék
és dugnék egy transzit
és dugnék egy transzit
Aktív, uni travit szolgálnék Pest megyében.
Szia. Írj és gyere!
(Ez egy válasz Vadasz79 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 09:00
Hétfőn délelőtt női rucisak randiznék Fehérváron sok minden izgat
Szigetszentmiklóson most valaki? Szopatnék
Budapesten 18-ban travi, ts vagy shemalet keresek.
Értelmes aktív swingeres párként megyünk szombaton a Glory caféba baráti társasággal, szívesen ismerkedünk Transz vagy shamalekkel. Jó fejek vagyunk
Sziasztok! Femboy-t vagy CD-t t keresek (Győr-Moson-Sopron megyéből, én sportos testalkatú, aktiv beállítottságú vagyok. Helyem nincs de utazni tudok. Domináns férfit vagyok, aki szeret irányitani!
Dunaújvárosban transz? Meglátogatnám.
Ma este valaki?
56 éves Bi CD vagyok utazni tudok hozzátok keressetek pm puszi
(Ez egy válasz agiosstefanos üzenetére (2026. 09. 22. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 22. kedd 09:08
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Nagy dákóval, rendelkezőpasikat keresek, akik szopatnának stb. Szopok, nyelek!! Irjatok privit! Hely van!! Érd-Bp.??
Igazán Nőies passzív fiatal Fiúval kalandozni persze Shemale lenne az igazi,de az szinte lehetetlen
Ismerkednék aktív sráccal
Egyszer illene kipróbálni
Ma este valaki?
Hétfőn délelőtt női rucisak randiznék Fehérváron sok minden izgat
Budapest óhegy park 16/6 intimmel, valaki ?
Budapest óhegy park 16/6 intimmel, valaki ?
Van itt olyan akinek igazi melle van örömmel megismerném
Ismerkednék hasonló bi sráccal,vagy aktív srácot keresek

Pizzaman
Alexa May