megyünk!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 13. csütörtök 09:13
Törölt felhasználó (865207)

Sziasztok! Szombatra szervezünk egy olyan bulit egy klubba, ahol azonos nemük iránt IS érdeklődők tudnának találkozni. Nem csak férfiak. Kíváncsiak, kezdők, csajok, pasik! Itt kipróbálhatjátok amit eddig nem mertetek! Jelentkezés holnapig!
A hely korlátozott létszámú!
Ki jön?
Ki jön?
Tanga bugyis 28 éves bi fiút kedvedre hasznalhatsz sopronban.
Többen is, bukkake partyba pasik? Hely ok...
Többen is, bukkake partyba pasik? Hely ok...
sziasztok aktív fiu vagyok debrecenből... Küldjetek üzit

Sziasztok! Szombatra szervezünk egy olyan bulit egy klubba, ahol azonos nemük iránt IS érdeklődők tudnának találkozni. Nem csak férfiak. Kíváncsiak, kezdők, csajok, pasik! Itt kipróbálhatjátok amit eddig nem mertetek! Jelentkezés holnapig!
Ki jön?
Ki jön?
Helló!Transzi csajt keresek Fejér megyében!
Szia,nem vagyok travi,de szeretek combfixbe faszt verni,meg is dughatsz,én is megduglak téged,le is szoplak.Már várom,hogy csupa geci legyen a harisnyám.Gyôrben egy panzioban eltolthetnék pár orát. az sem volna baj,ha hárman vagy négyen volnánk.
(Ez egy válasz istike81 üzenetére (2014. 02. 15. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 15. szombat 15:41

Sziasztok travit keresnek aki noi ruhaba comfixbe lehet dugni o is dughat engem
Helló! Budapesti női ruhás, fehérneműs sráccal ismerkednék.
Én 33/183/73 vékony bi vagyok...
Én 33/183/73 vékony bi vagyok...
Prosztatám maszirozására keresek jelentkezőt.Borotvált,diszkrét,ápolt vagyok,Utazni tudok.Helyem sajna nincs.
A társkeresőben vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 07:31

Törölt felhasználó (885214)

szivesen ismerkednék nöi rucissal
ma este dughatsz pécsett 30438147 ubi vagyok
Csongrád megyéből női fehérnemű pasi van? érdekel a dolog közös beöltözés is izgat

szivesen ismerkednék nöi rucissal
Csinos 20 éves barátnőmmel keresek, mindkettőnk örömére vékony passzív fiút, akit akár lánynak is öltöztethetünk. Játszadozások szerepjátékok, és egyszerű ágyjelenetek dús fantáziával. Csak komoly szándékúakat várunk, lehetőleg Borsod megyéből. Helyünk Miskolcon van, útiköltséget nem állunk. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
szia 24 éves férfi vagyok 18-cm péniszel és a besex akarom ki probálni egy párral vagy akár egyedül is Első alkalom lenne Max csak a számba verném amedig bírod egy más után ha meg tetszik jöhet más is. Tolna megyéből
Fiatal 25 éves, jó képű, izmos, hetero srác házhoz megy, szintén igényes idősebb urakhoz korrekt anyagi támogatásért cserébe. Képeket természetesen küldök! Árakért érdeklődj üzenetben.
Sziasztok travit keresnek aki noi ruhaba comfixbe lehet dugni o is dughat engem

ma este pécsett valaki 30 4383147
aktiv fiu vagyok de szretem dugatni is magam 30 4383147
Sziasztok!
Február 14. este 18-19 óra között indulok Bp.-ről Győr fele ( M1)
Keresem úti társam akivel kellemesebb az út , kisebb pihenő ( huncutkodás beiktatásával )
Írj ha érdekel !
Kisdavid449@gmail.com
Február 14. este 18-19 óra között indulok Bp.-ről Győr fele ( M1)
Keresem úti társam akivel kellemesebb az út , kisebb pihenő ( huncutkodás beiktatásával )
Írj ha érdekel !
Kisdavid449@gmail.com