sexelnék én is ilyen sráccal vagy igazi travival 204059162 ez a viberem
Sziasztok! Csepelen ma délutántól kezdődő szexpartyhoz keresünk fiú partnert illetve párokat. Olvassátok el az adatlapunkat! Peti - Zita
Százhalombattán a környéken, vagy a 22.- 11. kerületben valaki vagy valakik??
Sok mindent érdekelne!
Sok mindent érdekelne!
Szép vagy nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz oscar02 üzenetére (2013. 12. 07. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 07. szombat 11:40

Helló mindenkinek! Szerintem nem annyira gusztustalan! Én nagyon szeretek női fehérneműben, lycra cuccban lenni! Számomra nagyobb baj az, hogy nincs senki aki felavatna!
A duma az megy de ha cselekedni kellene akkor mindenki eltűnik!

Sziasztok! Győri, vagy környékbeli crossdessert, travit keresek.
melyik város?
(Ez egy válasz travibaby üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 16:29

Ha erdekel egy travi s van helyed írj.
A tied lehetek ha akarod
A tied lehetek ha akarod
Sziasztok! Kezdő bi passzív cd vagyok! elsősorban párokat keresnék, vagy tehetős urakat

Sziasztok , Kedves Bi párral szívesen megismerkednék Bp-en. Akár ma este :P
Szeged környékén keresnék shemale/transz/cd párt minden féle dologra
irj bátran

Sziasztok
Pécsen bi játékokban teljesen kezdő pasiként ismerkedem tartós diszkrét kapcsolatra... Passzív vagyok, Aktív pasit keresek... Női fehérneműket kedvelem, bármibe beöltöztethetsz...
Pécsen bi játékokban teljesen kezdő pasiként ismerkedem tartós diszkrét kapcsolatra... Passzív vagyok, Aktív pasit keresek... Női fehérneműket kedvelem, bármibe beöltöztethetsz...
Keresünk olyan mindkét részről bi beállítottságú párt, esetleg pasit, aki hajlandó elsőre klubban találkozni velünk. Csak olyanok jelentkezzenek, akik el is jönnek! Hosszabb távra szeretnénk partnereket találni! Kölcsönös szimpátia fontos!
Akad a közelben ilyen?........
Akad a közelben ilyen?........
hozzám közelebb nincs?
Sziasztok.30 éves bisex,női fehérneműket kedvelő vagyok.Hellyel rendelkező bisex férfit keresek a mátrában.
Sziasztok! Nyíregy környékén van shemale hölgy? Üdv, Imi
én is ismerkednèk
Szívesen ismerkednék hölgyekkel,párokkal vagy szopni szeretővel!
sziasztok gyöngyösön keresek egy szép shemale hölgyet régi vágyam hogy ijen hölgyel szeretkezek
Százhalombattán a környéken, vagy a 22. kerületben valaki vagy valakik??
Sok mindent kipróbálnék!
Sok mindent kipróbálnék!
Nógrádmegye?
Továbbra is keresek shemale hölgyet
párt és perverz hölgyet
párt és perverz hölgyet