Békés csongrád jász-nagykun szolnok megyékben nagyon szivesen ismerkednék travival

18/4 farkamnak keresek egy szexi transzit Bp-n. Írjatok, a részleteket megbeszéljük.
Sziasztok! Szilveszter estére szeretnék megismerkedni egy AKTÍV pasival, akivel együtt eltöltenék így egy izgalmas, perverz, szenvedélyes tabu mentes éjszakát.
Combfixes pasi vagyok.szopok,nyalok,megdughatsz.imádom ha a számba geciznek,pisilnek.fotód legyen!
Húszon éves győri fiú keres egyrészt fiatal passzív szőrtelen vagy lányos fiút, aki nem veti meg a női ruhát sem, másrészt aktív idősebb potens férfit kellemes örömszerzésre.
Írj üzit!

Akkor keress meg engem érdekel!!!Írj üzenetet
Csak lennél közelebb!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 06:52
Törölt felhasználó (1022122)

Combfixes pasi vagyok.szopok,nyalok,megdughatsz.imádom ha a számba geciznek,pisilnek.fotód legyen!
Győrben duci nagyseggű srácot keresek aki szeret női fehérneműt hordani sminkeli magát és szereti ha dugják vagy szopatják.
Mért nem vagy kicsit közelebb
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 06:52
Törölt felhasználó (1022122)

Kemény mellű travit keresek harmadiknak!!!!!!!
Szép szőrtelen tavi sráccal ismerkednénk
vac kornyeken nincs ilyen?
Nógrád megyében keresek aktív férfit aki kedveli az ilyen "lányokat"! Valaki? Esetleg pár?
Kemény mellű travit keresek harmadiknak!!!!!!!
Kecskeméti travit keresek
Egy fergeteges Csepelen rendezendő szex orientált szilveszteri házibuliba keresünk párokat, hölgyeket! Jelentkezés itt a G.G privát üzenetbenn vagy a reg.mail@gmail.hu címre!!

Sziasztok! Szállást keresek ma éjjel Budapesten! Sürgős!