keresgélek
sziasztok ajkán barátkoznék

Transz,shemale partnert keresek BP,PEST 25 éves bi férfi vagyok!
Nyiregyháza és környékén keresnék travit! Keress privát üzenetben...
borsodba keresnek egy travit akit szopatni is lehet. en tolcsvai vagyok
Sziasztok! Uj vagyok itt! Onmagamra igenyes , masok altal szexinek mondott shemale! lany vagyok. Szeretnem kiprobalni egyszerre tobb fiuval, csak es kizarolag ferfiakat keresek egy kis groppenre, ha mukodik akar tobbszor is,.Kerlek te is legyel magadra igenyes , ez nagyon fontos es en szeretem a nagyobb szerszamu fiukat
Kerlek kuldjetek nekem emailt ( mauskopflizy@gmail.com) fenykeppel, mindegyik jelentkezest diszkreten kezelem es mindenkinek valaszolni fogok. szep napot, puszi

Sziasztok
Nyiregyhàzi pàr vagyunk.
Szeretnénk talàlni travit vagy shemalet.
Irjatok.
Nyiregyhàzi pàr vagyunk.
Szeretnénk talàlni travit vagy shemalet.
Irjatok.
Sziasztok!
Aktív bi pasi vagyok,passzív pasit keresek,akit szopathatok,dughatok,normál testalkattal rendelkező utazni tudót..
Aktív bi pasi vagyok,passzív pasit keresek,akit szopathatok,dughatok,normál testalkattal rendelkező utazni tudót..
Sziasztok!
Csüt, péntek és szombat este megoldható lenne nálam. De csak ha nem álltok meg egy menetnél. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 09. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 09. szombat 10:07
Csüt, péntek és szombat este megoldható lenne nálam. De csak ha nem álltok meg egy menetnél. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 09. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1175052)

Sziasztok! Ma estére keresünk Budapesten és környékén környékén hellyel rendelkező párokat illetve biszex fiúkat (kizárólag a hölgy örömére) minden jóra!!! Írj privát üzenetet itt a G.G vagy a reg.mail@gmail.hu címre!!
Sziasztok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Somogyban transz-cd-lányos fiú van e
Sziasztok ma Miskolcon valaki egy jó sexet??
Sziasztok ma Miskolcon valaki egy jó sexet??
transzit keresek mára
Sziasztok! Ma estére keresünk Budapesten és környékén környékén hellyel rendelkező párokat illetve biszex fiúkat (kizárólag a hölgy örömére) minden jóra!!! Írj privát üzenetet itt a G.G vagy a reg.mail@gmail.hu címre!!
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i aktív pasi vagyok 18/4 farokkal.
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i aktív pasi vagyok 18/4 farokkal.
ózd környéki travit keresek
Miskolcról Travi?

Továbbra is keresek shemale hölgyet
párt és perverz hölgyet
párt és perverz hölgyet