Sziasztok! Ma estére keresünk hellyel rendelkező biszex fiút vagy párt!
Nyiregyháza és környékén keresnék travit! Keress privát üzenetben...
hétfön ajkán ???
holnap ózdra keresek
Miskolcon keresek csak passzív travit. Írj privátot

Sopronban esetleg shamale?☺
pi pasimnak keresünk fiatal méretes fiút kölcsönös orálra. helyünk van.törökszentmiklós. spricbele@freemail.hu
Budapesten keresek nőies shemale-t fincsi együttlét reményében!
komáromba valaki cumizná ? és ha lehet ne pasiskinézetel

ki szeretné cumizni? vékony testalkatú legyél te is

Valakinek nem lenne kedve bepartyzni egy shemale-t? : )
Az írjon pirivbe!
Az írjon pirivbe!
én benne lennék..irj privibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 11. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 11. hétfő 23:08
Törölt felhasználó (997942)

Sziasztok!
Csüt, péntek és szombat este megoldható lenne nálam. De csak ha nem álltok meg egy menetnél.
Csüt, péntek és szombat este megoldható lenne nálam. De csak ha nem álltok meg egy menetnél.
keresgélek
sziasztok ajkán barátkoznék

Transz,shemale partnert keresek BP,PEST 25 éves bi férfi vagyok!
Nyiregyháza és környékén keresnék travit! Keress privát üzenetben...
borsodba keresnek egy travit akit szopatni is lehet. en tolcsvai vagyok
Sziasztok! Uj vagyok itt! Onmagamra igenyes , masok altal szexinek mondott shemale! lany vagyok. Szeretnem kiprobalni egyszerre tobb fiuval, csak es kizarolag ferfiakat keresek egy kis groppenre, ha mukodik akar tobbszor is,.Kerlek te is legyel magadra igenyes , ez nagyon fontos es en szeretem a nagyobb szerszamu fiukat
Kerlek kuldjetek nekem emailt ( mauskopflizy@gmail.com) fenykeppel, mindegyik jelentkezest diszkreten kezelem es mindenkinek valaszolni fogok. szep napot, puszi

Sziasztok
Nyiregyhàzi pàr vagyunk.
Szeretnénk talàlni travit vagy shemalet.
Irjatok.
Nyiregyhàzi pàr vagyunk.
Szeretnénk talàlni travit vagy shemalet.
Irjatok.
Sziasztok!
Aktív bi pasi vagyok,passzív pasit keresek,akit szopathatok,dughatok,normál testalkattal rendelkező utazni tudót..
Aktív bi pasi vagyok,passzív pasit keresek,akit szopathatok,dughatok,normál testalkattal rendelkező utazni tudót..