Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!

Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek full aktív férfit vagy ilyen tagú párt!
Kecskeméti transzival ismerkednék
Esetleg mást is!
Esetleg mást is!

Tolna megyében transzit keresek. Többit privátban.
Diszkrét fiút, vagy párt keresek,bi kalandra, esetleg szimpátia esetén hosszabb távra. Írj ha érdekes, Veszprém megye, de ha van miért utazom szívesen 50 km-t

Mikor vagy itt?a harisnya a mindenem.
(Ez egy válasz Bi-Lacus üzenetére (2016. 08. 07. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 07. vasárnap 09:50

Szivesen érkeznék valakihez női testre feszūlős nöi ruciban, harisnyàban...
Békésmegyében trans vagy shemelel ismerkednék
Domináns férfi keres perverz női rucis fiút max 26 éves korig ,Gödöllő Maglód Hatvan Jászberény környékéről,női ruhák és hely megoldott !
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Délbudán!
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Délbudán!
Szombat estére keresünk biszex fiú partnert - partnereket - párokat közös hancúrozásra!! Helyünk van Bp. XIII.ker!
Üdv!
Alapvetően heteroszexuális vagyok és nem izgatnak a férfiak, bár én másképpen értelmezem a nemi viszonyokat. Elsősorban ennek a "különlegességemnek" szeretnék most teret engedni! Kifejezetten transzvesztiták, transzszexuálisok és crossdresserek társaságát keresem, akik azt szeretik ha nőként kezelik őket.
*Ha passzív srácként keresel, akkor max 175 cm és 30 év alatti legyél! *Kedvelem a pin-up stílusú lányokat.
Ha betalált a bemutatkozó szövegem keress bátran!
Alapvetően heteroszexuális vagyok és nem izgatnak a férfiak, bár én másképpen értelmezem a nemi viszonyokat. Elsősorban ennek a "különlegességemnek" szeretnék most teret engedni! Kifejezetten transzvesztiták, transzszexuálisok és crossdresserek társaságát keresem, akik azt szeretik ha nőként kezelik őket.
*Ha passzív srácként keresel, akkor max 175 cm és 30 év alatti legyél! *Kedvelem a pin-up stílusú lányokat.
Ha betalált a bemutatkozó szövegem keress bátran!
szopható fiút keresek ma estére. helyem van .szolnok m
Szemesen valakinél lehetne nudizni? Esetleg Szárszón vagy Lellén?

Sziasztok! Szombat esti házibulihoz keresünk igényes párokat - lányokat - fiúkat tabumentes szórakozáshoz! Az esetleges messzebbről jövők elszállásolása megoldható! Jelentkezni privát üzenetben nálunk vagy XXX THERAPY-nál! Köszönjük szépen!
Ja, Bp

Sziasztok,
Holnap (vagy jövő héten bármikor) esti órákban egy szexi transzi kényeztetne? Hely megoldható.
Holnap (vagy jövő héten bármikor) esti órákban egy szexi transzi kényeztetne? Hely megoldható.
Ma egy transzi lepippanthatna 25 éves ápolt sportos srác vagyok írjatok privátban

Szivesen érkeznék valakihez női testre feszūlős nöi ruciban, harisnyàban...
sziasztok valaki felöltöztetne női ruciba Ajkán környékén?????