Szolnok megyei bi pár vagyunk. Fiú tagunknak keresünk passzív vékony alkatú 30év alatti fiút,akivel előttem élveznék egymást.Helyünk van.
oktogon környékén felugranék vasárnap este egy csajos travihoz vagy cd cicához hogy jól lecumizzon és ellazítson fiatalok előnyben : ) 28 vagyok
Sziasztok Miskolci nöi rucit kedvelő bi pasi vagyok pasit párokat keresek
Sziasztok!
Hétfő és kedd estére keresek olyan helyet Pesten, ahol a párommal tudnánk pucérkodni.
Szaunázni szoktunk menni, de mostmár talán tovább lépnénk.
Nem olyat keresek, hogy egy lakásban két pár elvan, hanem olyat, ahol sok pucér ember van együtt.
Nem a szex a legfontosabb benne, hanem a pucérkodás.
Tud valaki valami ilyet ajánlani
Hálásan köszönöm az esetleges ötleteket!
Hétfő és kedd estére keresek olyan helyet Pesten, ahol a párommal tudnánk pucérkodni.
Szaunázni szoktunk menni, de mostmár talán tovább lépnénk.
Nem olyat keresek, hogy egy lakásban két pár elvan, hanem olyat, ahol sok pucér ember van együtt.
Nem a szex a legfontosabb benne, hanem a pucérkodás.
Tud valaki valami ilyet ajánlani
Hálásan köszönöm az esetleges ötleteket!
sziasztok,travit,shelmet keresek,még szüz vok
Egy csini travival én is elhuncutkodnék!
Sziasztok Miskolcon ismerkednék
SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!
SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!
Sziasztok szép napot! Ma estére keresünk párokat, potens pasikat közös hancúrozásra! Vagy a már meglévő felállásokat színesítenénk tovább! Utazni is tudunk ésszerű határokon belül! Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják és tényleg akarnak mára egy kellemes estét! Köszönjük szépen!
Valakinek lenne kedve csak finom témákrol beszélgetni?
Diszkrét utazni tudok bi srác, titkos szexpartnerét keresi, Ajka-Pápa-Cell-Győr 20 km-es körzetében. Írj, és találkozzunk, ha szimpik vagyunk egymásnak.
Fejér megyében szívesen masszíroznék

travit keresek,szüz vok,aki bevezetne

travit keresek,még szüz vok,,aki bevezetne
Kezdö travi fiucska vagyok.... Ismerkednék .... párokkal,lányokkal,travikkal, és Nagy farku Aktiv pasikkal!!
Baranya,Somogy,Tolna.
Baranya,Somogy,Tolna.
Kecskeméti transzival szexelnék
régóta mozgatja a fantáziám, hogy egy csajos transzal legyek együtt vagy egy shemale-el : ) oktogon környékén ?írj ... szeress cumizni :P
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán.
https://drive.google.com/drive/folders/0By8YgL8kS6c9N3NyM181dk- JQUDg
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán.
https://drive.google.com/drive/folders/0By8YgL8kS6c9N3NyM181dk- JQUDg
Jövő hét péntek éjjelre(2016.10.07) keresek Budapesten dugható,szopatható pasit.