SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!
SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!
Sziasztok Miskolcon ismerkednék
Egy csini travival én is elhuncutkodnék!
sziasztok,travit,shelmet keresek,még szüz vok
Sziasztok!
Hétfő és kedd estére keresek olyan helyet Pesten, ahol a párommal tudnánk pucérkodni.
Szaunázni szoktunk menni, de mostmár talán tovább lépnénk.
Nem olyat keresek, hogy egy lakásban két pár elvan, hanem olyat, ahol sok pucér ember van együtt.
Nem a szex a legfontosabb benne, hanem a pucérkodás.
Tud valaki valami ilyet ajánlani
Hálásan köszönöm az esetleges ötleteket!
Hétfő és kedd estére keresek olyan helyet Pesten, ahol a párommal tudnánk pucérkodni.
Szaunázni szoktunk menni, de mostmár talán tovább lépnénk.
Nem olyat keresek, hogy egy lakásban két pár elvan, hanem olyat, ahol sok pucér ember van együtt.
Nem a szex a legfontosabb benne, hanem a pucérkodás.
Tud valaki valami ilyet ajánlani
Hálásan köszönöm az esetleges ötleteket!
Sziasztok Miskolci nöi rucit kedvelő bi pasi vagyok pasit párokat keresek
oktogon környékén felugranék vasárnap este egy csajos travihoz vagy cd cicához hogy jól lecumizzon és ellazítson fiatalok előnyben : ) 28 vagyok
Szolnok megyei bi pár vagyunk. Fiú tagunknak keresünk passzív vékony alkatú 30év alatti fiút,akivel előttem élveznék egymást.Helyünk van.
travi csajt keresek .. egy 20 éves srác írj ha érdekellek és beszélünk
Ma estére keresex szexpartnert (lány, fiú, pár) Szekszárdon. Én a pár fiú tagja vagyok!!!!
Sziasztok a pár fèrfi tagja vagyok ès szivessen találkoznèk travi csajjal
sziasztok .... elfogyott a szexuális vagyunk, ki tudna minket meggyógyítani??? HÖLGYEK PÁROK
Travit keresek kivel lehet szexelni,feleségem elött,együtt vagy külön külön.Kaposvár környékén?
Kecskeméti travit keresek
Engedelmes Pistikémet éhes feleségre cserélném!
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél!
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
10.29-11.05 Zalában (ha hoztok visztek akkor szívesen utazok) keresek hellyel/kocsival rendelkező bi párt vagy férfit bi vágyaim kipróbálásához. 24 éves egyetemista srác sportos/izmos testalkat 185 cm 77kg barna haj barna szem 19-20 intim. Képet természetesen cserélhetünk ha felkeltettem érdeklődéseteket!
Írjatok
Írjatok
Helló! Nógrád megyéből keresek nőt, aktív férfit, párt! Én fehérneműs passzív bi vagyok.
oktogon környékén keresek csajszis travit vagy cd fiút légy nőies lehet kezdő is én is az vagyok : )