Sziasztok!
30 éves sportos pasi vagyok, aki szexpartnereket keres Kaposvár-Nagyatád-Csurgó-Nagykanizsa térségében!!
Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
30 éves sportos pasi vagyok, aki szexpartnereket keres Kaposvár-Nagyatád-Csurgó-Nagykanizsa térségében!!
Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Sziasztok,
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után).
Írjatok!
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után).
Írjatok!
tudol utazni
(Ez egy válasz csakszex67 üzenetére (2016. 12. 20. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 20. kedd 20:04

Még nem voltam pasival, de sok mindent kipróbálnék.
Izgatna a meztelenkedés, ha fotóznának, fogdosnának, nyalnának, szopnának, ujjaznának, esetleg meg lennék kötözve közben, közös fürdés, hoki, egymásnak is, ha izgatnák a farkam és a fenekem, esetleg én is szopnék, és kipróbálnám azt is hogy milyen, ha finoman megdugnak. Ezen kívül is foglalkoztat pár dolog, de mivel még semmit nem csináltam, a partnertől is függ, milyen ötletei lennének.
Persze ezek csak gondolatban voltak meg eddig, elsőre nem tudom, hogy ebből mit vállalnék be!
Izgatna a meztelenkedés, ha fotóznának, fogdosnának, nyalnának, szopnának, ujjaznának, esetleg meg lennék kötözve közben, közös fürdés, hoki, egymásnak is, ha izgatnák a farkam és a fenekem, esetleg én is szopnék, és kipróbálnám azt is hogy milyen, ha finoman megdugnak. Ezen kívül is foglalkoztat pár dolog, de mivel még semmit nem csináltam, a partnertől is függ, milyen ötletei lennének.

Persze ezek csak gondolatban voltak meg eddig, elsőre nem tudom, hogy ebből mit vállalnék be!

travit keresek nöi rucist fehérnemüst harisnyást
Balatonlellén vagy környékén?
travikat kényeztetnék tetszésük szerint bp
travit keresek aki beöltözne imádom a harisnya szexis fehérnemük látványat harisnyast sztreccs rucist
Erotikus, kenyezteto, relax masszazst adok shemale kedvelo ferfiaknak!Legyel igenyes, keppel elonyben, jelentkezni a mauskopflizy@gmail.com email cimen! Puszi : Ana
Fontos a higiénia az egészség és a diszkréció!

Fontos a higiénia az egészség és a diszkréció!
Hali
Budapesti transzi,vagy shamale van aki elvenne a popsim szuzeseget?44 eves vekomlny sportos bi pasi vagyok
Budapesti transzi,vagy shamale van aki elvenne a popsim szuzeseget?44 eves vekomlny sportos bi pasi vagyok
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is.
Keresnék egy szép, lányos arcú, szép cicis csajt,
passzív oldal izgatna.
passzív oldal izgatna.
Sziasztok!Vas megyében,Szombathely és környékén shemale?Van?Szívesen kipróbálnám vele.
Kecskemétről keresek beőltözős pasit nekem van felszerelés
Sziasztok!
Nagykanizsa és környékéről keresek partnereket! Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Nagykanizsa és környékéről keresek partnereket! Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Csak magadnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 07. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 14:44
Törölt felhasználó (852827)

sziasztok holnapra keresunk sexi pasit magamnak pasis jatekokhoz... esztergom es kornyeke
Sziasztok! Én Szegeden keresnék shemalet vagy travit. Valaki?
sziasztok holnapra keresunk sexi pasit magamnak pasis jatekokhoz... esztergom es kornyeke
Hello nekem volna kedvem,ha gondolod?
(Ez egy válasz Boyy23 üzenetére (2016. 12. 03. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 23:14

Kinek lenne kedve egy finom képcserés beszélgetéshez? Teljesen kezdő, de kiváncsi!