veszprém és környékén keresnék
Szevasztok Lenti és környékén esetleg valaki,én potens, női fehérneműset keresek !!
Szolnokon keresnék fiatal nőies transzit vagy shemale-t.
Veszprém és 30km körzetében keresnék travit cd-t lányos fiút.
Miskolcon valaki?
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
Parkent keresunk Transzit (csocsos-kukist!) akivel jol ereznenk magunkat, egymast, mindharmunk oromere! Esetleg anyagi tamogatas is megoldhato... TRAVIT NEM!
Szegedi duci pasi kényeztettne kortól és nemtől függetlenül!
Ha érdekel írj!
Ha érdekel írj!
Kezdö travi fiucska ismerkedne... Pécs,Kaposvar és környeke!!
Helló! Nógrád megyéből keresek vékony, átlagos alkatú full aktív férfit vagy ilyen tagú párt! Én 185/82/42.
Sziasztok vas megyében travit keresnék szivessen ki probalnám
sziasztok 20 éves srác vagyok izgatnak a shemale lányok találkozhatunk is nézd meg a képeimet 20 cm skype:gitardani bármilyen faladatot teljesítek

Biszex duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Írjon aki akar mindenre vevő vagyok 20 éves sportos srác

SZIASZTOK! FIATAL CSINI TRANSZI , MÉLYTORKOZNA VAGY BUKKAKE PARTY-BA BENNE LENNE!! HELYEM VAN , BUDAPEST 5. KER. CSÓÓÓK
Privin kerestelek légyszi válaszolj majd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 23. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 23. vasárnap 14:19
Törölt felhasználó (1438312)

SZIASZTOK! FIATAL CSINI TRANSZI , MÉLYTORKOZNA VAGY BUKKAKE PARTY-BA BENNE LENNE!! HELYEM VAN , BUDAPEST 5. KER. CSÓÓÓK
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Sziasztok vas zala m ből travi lenne ismerkedeste
Sziasztok vas zala m ből travi lenne ismerkedeste
Hello ma valaki 6körül magnum szauna?