sziasztok 20 éves srác vagyok izgatnak a shemale lányok találkozhatunk is nézd meg a képeimet 20 cm skype:gitardani bármilyen faladatot teljesítek
Sziasztok vas megyében travit keresnék szivessen ki probalnám
Helló! Nógrád megyéből keresek vékony, átlagos alkatú full aktív férfit vagy ilyen tagú párt! Én 185/82/42.
Kezdö travi fiucska ismerkedne... Pécs,Kaposvar és környeke!!
Szegedi duci pasi kényeztettne kortól és nemtől függetlenül!
Ha érdekel írj!
Ha érdekel írj!
Parkent keresunk Transzit (csocsos-kukist!) akivel jol ereznenk magunkat, egymast, mindharmunk oromere! Esetleg anyagi tamogatas is megoldhato... TRAVIT NEM!
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
Miskolcon valaki?
Veszprém és 30km körzetében keresnék travit cd-t lányos fiút.
Szolnokon keresnék fiatal nőies transzit vagy shemale-t.
Szevasztok Lenti és környékén esetleg valaki,én potens, női fehérneműset keresek !!
veszprém és környékén keresnék
(Ez egy válasz dzsimi2 üzenetére (2017. 02. 19. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok ki őltőztetne vagy kinek őltőzhetnék női fehérnemube ajka kőrnyékén
Sziasztok !25 éves budapesti férfi vagyok ,partnert keresek akár ma estére , de hosszú távra is!
Sziasztok. Mi egy várpalotai pár vagyunk. Hölgy 34 férfi 32 éves. Hölgyet illetve travit keresnénk. Hölgy foglalkozna a.hölgyel a férfi csak a párjával. Travinál viszont mindenki mindenkivel. Várjuk a leveleket privátba.
Sziasztok.
Kereseke olyan travi lányt aki csatlakozna 3 nak(ruha és magassarkú kedvelök!). Hetero fiú és egy transzi társaságába. Várom a leveleket.
Kereseke olyan travi lányt aki csatlakozna 3 nak(ruha és magassarkú kedvelök!). Hetero fiú és egy transzi társaságába. Várom a leveleket.
Üdv mindenkinek! Nógrád megyéből keresek vékony, átlagos alkatú full aktív férfit vagy ilyen tagú párt!
Ma női rucis fiut párt Győr!
Sperma,pisi imádó cd vagyok.próbálj ki!!!

22-es