Penzel (baszni) igen gyszerübb es elöbb ersz celba , meg jobb is!! persze ha anyagilag birod!!!!! ha penz nelkül keresed (nem talalsz) vagy nagyon sokaig fog tartani, es hosszabb uton többe is kerül. egyszoval: ha nincs penzed nem ersz el semmit!! Ha kilepsz az utcara PENZBE KERÜL.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 14. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 14. szombat 19:26
Törölt felhasználó (846377)
Nem akartam ilyen durva mint az előző hozzászólásomban, csak tegnap nagyon ideges voltam. Mégegyszer bocs, nem akrtam a torkodnak ugrani.
Nem vagyok troll. Ha kivágnak az meg nem érdekel. Tegyék azt, ha akarják. Ha fárasztó vagyok, ne olvasson senki. Amiket leírok meg a saját meggyőződésem, akinek nem inge....... Na mind1.
Pénzzel b.szni? Úgy hogy látszik az illetőn, pénz van a zsebében, és a bőre alatt. Olyan holmikban van, kocsival ami sokba kerül. Egy ilyen palira felfigyelnek csajok. Hát, így lehet pénzzel b.szni...... Ne mondd, hogy ezt nem lehet észrevenni valakin, hogy jól él?
VK OUT!!!!
Nem vagyok troll. Ha kivágnak az meg nem érdekel. Tegyék azt, ha akarják. Ha fárasztó vagyok, ne olvasson senki. Amiket leírok meg a saját meggyőződésem, akinek nem inge....... Na mind1.
Pénzzel b.szni? Úgy hogy látszik az illetőn, pénz van a zsebében, és a bőre alatt. Olyan holmikban van, kocsival ami sokba kerül. Egy ilyen palira felfigyelnek csajok. Hát, így lehet pénzzel b.szni...... Ne mondd, hogy ezt nem lehet észrevenni valakin, hogy jól él?
VK OUT!!!!

huncutpar2127
Kayla Carrera