Ez csakis pénz kérdése. Ha van rá zséd, hogy egy top plasztikai sebészt és a legjobb minőségi implantot megfizess akkor bármit ki lehet hozni méretben és formailag is, vagyis szuper szexy melleid lehetnek!
Egyértelmű, hogy az igazi!
Ahogy én látom, akinek problémája van a mellével, ott túl sok a külsőségekkel való foglalkozás. Ebből fakadóan elvesznek a részletekben és azt
Nekem az a véleményem, aki műcicit csináltat - és ezúton tisztelet a kivételnek - annak vannak komoly egyéb önértékelési problémái is. Ebből fakadóan többnyire feszült, elégedetlen. Egy feszült ember társaságában pedig nem érzem jól magam. Inkább legyen csálé kicsit a melle, vagy nem egyforma, de legyen őszinte, magát felvállaló ember. Ha jó a társasága, pont nem érdekel, hogy kicsit lóg, kicsit ferde, vagy bármi. ...na persze ez csak az én véleményem. Szerencsére a mű dolgokkal felszerelt Hölgyek is megtalálják a maguk párját. (szerencsére azoknak az Uraknak a baráti társaságát is sikerült elkerülni, akiknek ez tetszik. Mert ott is van baj szerintem, ha ezek a beépített implantátumok tetszenek.)
hi
, ha műcici, műszáj, műszempilla, tetovált szemöldöke van és belőtt séró, minden férfi rá fog zúzni. Ha így is van, kiderül, hogy valójában nem is ezt akarta és kifalcol. Igazából csak flörtölni akar, nem pedig társat. A társ az túl macerás, mert hozzá alkalmazkodni kell, ahhoz pedig túl rövid az élet... alf
sz alf
ikNekem az a véleményem, aki műcicit csináltat - és ezúton tisztelet a kivételnek - annak vannak komoly egyéb önértékelési problémái is. Ebből fakadóan többnyire feszült, elégedetlen. Egy feszült ember társaságában pedig nem érzem jól magam. Inkább legyen csálé kicsit a melle, vagy nem egyforma, de legyen őszinte, magát felvállaló ember. Ha jó a társasága, pont nem érdekel, hogy kicsit lóg, kicsit ferde, vagy bármi. ...na persze ez csak az én véleményem. Szerencsére a mű dolgokkal felszerelt Hölgyek is megtalálják a maguk párját. (szerencsére azoknak az Uraknak a baráti társaságát is sikerült elkerülni, akiknek ez tetszik. Mert ott is van baj szerintem, ha ezek a beépített implantátumok tetszenek.)
Ez olyan mint a műfarok, senki nem szereti, de sokan használják!
Egy ízlésesen megcsinált cici igenis izgató.
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2021. 04. 28. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2021. 04. 28. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Osztom a papi71 véleményét. Aki nem tudja elfogadni önmagát az másokat sem. Taszítanak a mű dolgok, egy szilikon cicihez nem mernék hozzáérni.

Gaz2

medegy
Nella