Engem nagyon felpörget úgy hogy párom nem tud róla hogy néznek minket. Sokkal nyugodtabb a helyzet nincs kinek megjátszani a dolgokat
Hú ! Nagyon nagyon izgatna
Mittom én lehet, hogy zavarba vónék...

Izgat. Izgatna
De akar maszti közben is. Szerintem különleges élmény.

Dettó
(Ez egy válasz Nikilaci üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 05:22

Sziasztok! Minket is felizgat maga a tudat hogy néznek bennünket.
Esetleg összelehetne hozni egy ilyen találkozót
(Ez egy válasz Nikilaci üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézném ahogy szeretkeztek

(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2024. 07. 13. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 23:49

Nekünk valamiért sose jön össze, hogy ne legyünk egyedül, ha elmegyünk autóval valahova szexelni.
Nyilván, ha kiírnánk előre, akkor biztos többen is lennének, de egyrészt a spontanitásra adunk, másrészt nem az lenne a cél, hogy egy tucat férfi álljon körbe bennünket. Egy párnak viszont örülnénk. Többször voltunk a szépvölgyinél, és a reptéren is, de eddig nem volt rajtunk kívül más. (Vagy nagyon profi kukkolók járnak ezekre a helyekre)
Nyilván, ha kiírnánk előre, akkor biztos többen is lennének, de egyrészt a spontanitásra adunk, másrészt nem az lenne a cél, hogy egy tucat férfi álljon körbe bennünket. Egy párnak viszont örülnénk. Többször voltunk a szépvölgyinél, és a reptéren is, de eddig nem volt rajtunk kívül más. (Vagy nagyon profi kukkolók járnak ezekre a helyekre)
Nekünk valamiért sose jön össze, hogy ne legyünk egyedül, ha elmegyünk autóval valahova szexelni.
Engem nem zavarna, sőt

Vezetés közbe cumiznak engem, piros lámpánál néznek, kit érdekel?
)))

gyönyörű sexy nő
Engem nagyon!!
Én meg szeretem nézni!
Imádjuk ha néznek !
bár volt rá javaslat de valahogy nem került rá sor így még nem próbáltam

Szintén , Jó móka a meglepödőtt arcok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 10:19

Törölt felhasználó (4730698)

igen izgat van amikor igen, sőt . . . van amikor direktbe ilyen helyzeteket generálunk

igen izgat van amikor igen, sőt . . . van amikor direktbe ilyen helyzeteket generálunk

Szívesen nézném! izgatna nagyon!
Én az exemmel jártam rendszeresen swingers klubbokba ! Nem csak hétvégi estéken,amikor a nagy bulik vannak ! Hétközben is volt egy club,aki délutáni partykat is tartott ! Igaz kevesebben voltak.... De rendszeresen volt szóló pasi több is,aki szivesen végig nézte a szeretkezéseinket,volt,hogy egészen közelről ! Aztán egyiket-másikat hagytuk be is szállni ! Nagyon izgató volt... Volt aki bátrabban rákérdezett , hogy beszállhat e... Volt aki csak nézett egy darabig minket , ahogy szeretkezünk , aztán simogatni kezdte a páromat szex közben. Mikor intettem neki-nekik , hogy beszállhatnak nem kellett sokat invitálni egyiket sem ! De legtöbben egészen közvetlen közelről nézték , ahogy szeretkezünk. Nagyon jó érzés ! Azóta cuckold szexnèl , ahol harmadik szoktam lenni a férjek nézik és fotózzák-kamerázzák ahogy dugom a feleségüket !!!