Hát így sajnos nem sok infó. :( Próbáltam rákeresni, de nem volt sikeres találat. Azért köszi az ötletet, hátha valaki pontosítani tud majd.
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 09. péntek 13:30

Volt regen egy nemet hp akik a sajat es partnereik jatszadozasat vettek filmre,Famefatal video vagy valami hasonlo.
Semmi jelet nem adtunk nekik hogy csatlakozzanak. Amikor a hátam mögött közelebb jött az egyik hogy jobban lásson,hagytam,aztán amikor már úgy gondoltam hogy elég közel van,mutattam neki hátrafelé a kezemmel hogy nem. Megértette.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 08. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 08. csütörtök 21:56
Törölt felhasználó (856058)

Ezt hogyan lehet úgy kivitelezni hogy ne akarjanak a lányhoz hozzáérni ?
Idáig csak kétszer fordult elő, egyszer egy disco wcjén a feleségemmel, egyszer meg egy parkban a padon, szintén a feleségemmel. Engem nagyon izgatott.
a fórum címére ráfűzve, igen nagyon nagyon

Engem is izgatna mindkét variáció
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 15. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 09:36
Törölt felhasználó (4730698)

a fórum címére ráfűzve, igen nagyon nagyon

Ó igen . Nagyon élvezném
Én az exemmel jártam rendszeresen swingers klubbokba ! Nem csak hétvégi estéken,amikor a nagy bulik vannak ! Hétközben is volt egy club,aki délutáni partykat is tartott ! Igaz kevesebben voltak.... De rendszeresen volt szóló pasi több is,aki szivesen végig nézte a szeretkezéseinket,volt,hogy egészen közelről ! Aztán egyiket-másikat hagytuk be is szállni ! Nagyon izgató volt... Volt aki bátrabban rákérdezett , hogy beszállhat e... Volt aki csak nézett egy darabig minket , ahogy szeretkezünk , aztán simogatni kezdte a páromat szex közben. Mikor intettem neki-nekik , hogy beszállhatnak nem kellett sokat invitálni egyiket sem ! De legtöbben egészen közvetlen közelről nézték , ahogy szeretkezünk. Nagyon jó érzés ! Azóta cuckold szexnèl , ahol harmadik szoktam lenni a férjek nézik és fotózzák-kamerázzák ahogy dugom a feleségüket !!!
Szívesen nézném! izgatna nagyon!
igen izgat van amikor igen, sőt . . . van amikor direktbe ilyen helyzeteket generálunk

Szintén , Jó móka a meglepödőtt arcok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 10:19

Törölt felhasználó (4730698)

igen izgat van amikor igen, sőt . . . van amikor direktbe ilyen helyzeteket generálunk

bár volt rá javaslat de valahogy nem került rá sor így még nem próbáltam

Imádjuk ha néznek !
Én meg szeretem nézni!
Engem nagyon!!
gyönyörű sexy nő
Vezetés közbe cumiznak engem, piros lámpánál néznek, kit érdekel?
)))

Engem nem zavarna, sőt

Nekünk valamiért sose jön össze, hogy ne legyünk egyedül, ha elmegyünk autóval valahova szexelni.
Nyilván, ha kiírnánk előre, akkor biztos többen is lennének, de egyrészt a spontanitásra adunk, másrészt nem az lenne a cél, hogy egy tucat férfi álljon körbe bennünket. Egy párnak viszont örülnénk. Többször voltunk a szépvölgyinél, és a reptéren is, de eddig nem volt rajtunk kívül más. (Vagy nagyon profi kukkolók járnak ezekre a helyekre)
Nyilván, ha kiírnánk előre, akkor biztos többen is lennének, de egyrészt a spontanitásra adunk, másrészt nem az lenne a cél, hogy egy tucat férfi álljon körbe bennünket. Egy párnak viszont örülnénk. Többször voltunk a szépvölgyinél, és a reptéren is, de eddig nem volt rajtunk kívül más. (Vagy nagyon profi kukkolók járnak ezekre a helyekre)
Sziasztok! Minket is felizgat maga a tudat hogy néznek bennünket.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2024. 07. 13. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 23:49

Nekünk valamiért sose jön össze, hogy ne legyünk egyedül, ha elmegyünk autóval valahova szexelni.
Nézném ahogy szeretkeztek
(Ez egy válasz Nikilaci üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 05:22

Sziasztok! Minket is felizgat maga a tudat hogy néznek bennünket.