Próbáljátok ki nekem bejött
valamivel több koment?
esetleg egy kis mese rola? (Ez egy válasz X-Studio üzenetére (2006. 08. 02. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg egy kis mese rola? (Ez egy válasz X-Studio üzenetére (2006. 08. 02. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
azért megnézném, hogy egy mondjuk 500 bpm-es HC számnál mit csinálnál.

Mi anno (1990 körül) Tina Turnert, Meat Loaf-ot hallgattunk közben... és lassú zenéket...közben lassan ki be...nyami volt
Nekem első alkalomkor ment a háttérben egy bizonyos zene... de nem jó... mármint így utólag, hogy most már nem szeretem a lányt és az emlék is rossz... így már a számnak is más íze van...
Valami random kell alá, ami nem idegződik be ... (nekem :D)
Valami random kell alá, ami nem idegződik be ... (nekem :D)
Hegyi király barlangjában?
Az a klasszikus HC :D
Az a klasszikus HC :D
Csak aztán nehogy úgy járj, mint abban a bizonyos filmben (Egy ágyban az ellenséggel; Julia Roberts főszereplésével), hogy a férfje csak (ha jól emlékszem) Berliozra tudott beindulni, de akkor is csak az volt neki a fontos, hogy ő élvezze...a feleség meg azt érzett közben, amit akart....

nagyon ajjzo,sex-közben,zenét hallgatni. konzul
Probáld csinálni Nagy Feró 8óra munka 8óra pihenés cimü számára.KIRÁY
dettó!
Csajnál első alkalommal Valami amerika - Vetkőzés.
Csak az a szám volt a CD-. Másfél óráig az ment, nem volt kedvünk felálni kicserélni
Azóta vége, de ha meghallom libabőrös leszek egyből.
Csajnál első alkalommal Valami amerika - Vetkőzés.
Csak az a szám volt a CD-. Másfél óráig az ment, nem volt kedvünk felálni kicserélni
Azóta vége, de ha meghallom libabőrös leszek egyből.
Fejhalgató csaj fülére benne Jarre szól (Oxigene, vagy valamelyik más). Lassan kezd el nyalogatni! Garantált a siker. Nekem legalábbis bejött.
nekünk is bejött
eleinte azért kellett, mert a barátnőm ráparázott, hogy a szülei hallanak valamit a dologból
most már csak annyi, hogy néha jól esik közben egy kis ritmus, pl lájtos kis breakbeat :)
de komolyzene is volt már, és nagyon illett alá (pl Peer Gynt :)
eleinte azért kellett, mert a barátnőm ráparázott, hogy a szülei hallanak valamit a dologból
most már csak annyi, hogy néha jól esik közben egy kis ritmus, pl lájtos kis breakbeat :)
de komolyzene is volt már, és nagyon illett alá (pl Peer Gynt :)
de nekem konkrétan azért jobban bejön, amikor a csajszi liheg a fülembe :)))
arra egy kicsit nekiállnék torzulni, nem pedig a szexre koncentrálnék :))
Szemely szerint mi a progos szamokat reszesitjuk elonyben, bar en a masodik szam utan mar nem hallok:-)Csak egy baj van, sokszor a parom tudatlanul is a ritmust koveti, egy eleg erdekes pl. egy ATB-re vagy Tiestora:-D
Ex-barátnőm szerette az ilyet. Rekedt varjú hangú rockerénekes, a banda meg zúz.
Belőle kihozta az állatot, én meg nagyon-nagyon-nagyon sokáigbírtam, mert közben nem a szex járt a fejemben, hanem az, hogy "basszus, de zavar ez a rekedt fickó üvöltése".
Szóval kettős volt az eredmény nálam. :-D Jó is, meg rossz is.
Belőle kihozta az állatot, én meg nagyon-nagyon-nagyon sokáigbírtam, mert közben nem a szex járt a fejemben, hanem az, hogy "basszus, de zavar ez a rekedt fickó üvöltése".
Szóval kettős volt az eredmény nálam. :-D Jó is, meg rossz is.
én még asszem konkrétan nem is keféltem zenére:(:(:(:( vagyis nem emlékszem rá...de lehet, hogy volt...különben meg mindegy, mert lehet, hogy elkezdeném énekelni....és ha most valaki azt írná, hogy azért, mert nem jó a partner, akkor nincs igaza...én csak egyszerűen imádok énekelni is...de asszem egy red hot chilliere dugnék...
zenével szoktunk, alap:)
Nagyon jó zenére szeretkezni!AC/DC-re igen keményen lehet dolgozni!De ugyanakkor lágy komolyzenére nagyon finom simulósat szoktunk játszani!
Cohen