Üdv mindenki. Én nem társat, csak helyet keresnék, Eger vagy környékén ahol mások is megfordulnak, mint szex az autóban. Pesten vannak jó helyek én ott laktam, de itt nem vagyok ismerős. Mennék a csajommal szexelni, de nem tudok helyeket, kérlek segítsetek. Ma este lenne esedékes. Vagy ha valaki csatlakozna pár az is szóba jöhet. Nem párcsere csak egymás előtt.Vagyis végig nézni más kefélését

Izgató nézni, de az jobb, ha más néz
Akár az is, ha a pár férfitagja nézi, miközben boldoggá teszem a nejét.
De igazából sok mindent el tudok képzelni ebben a témában is.

Akár az is, ha a pár férfitagja nézi, miközben boldoggá teszem a nejét.
De igazából sok mindent el tudok képzelni ebben a témában is.
De leginkább semmit.
Minket izgatna,ha valaki végignézné. Főleg ha pár vagy lány lenne... Szabad érdeklődni

Én már nagyon benne lennék egy nézelödésbe!
Szerintem izgató !
Mindig is TE voltál a legjobb
Most is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 30. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 30. kedd 16:39

Törölt felhasználó (805295)

Engem is foglalkoztat a kérdés.. én nem csak azt akarom.. hogy a párom nézze..
- hm.. pl kibilincsel engem és ő mondja a másik férfinak mit tehet velem s mit nem...
- hm.. pl kibilincsel engem és ő mondja a másik férfinak mit tehet velem s mit nem...
Ha szimpatikus a pár, akkor nagyon jó.
Nagyon jó, főleg, ha utána én is sorra kerülök a csajnál.

Egy élmény.
Eggyel lejjebb.
Eggyel lejjebb.
De d e dehát akor még csak kis pisisek voltunk...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 05. 15. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 15. szerda 13:38

S ti? Lapítottatok, mint a nyuszikák? Nem lett volna kedved vagy kedvetek beszállni?
S ti? Lapítottatok, mint a nyuszikák? Nem lett volna kedved vagy kedvetek beszállni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 15. szerda 07:49
Törölt felhasználó (882720)

Egyszer a koleszban a nikihez bejött a pasija és ott kurtak..nem zavarta öket h ott vagyunk még hárman..csendesek se voltak...
..csak egy törölközött tettek az ágyra de mindent lehetett hallani a szélénél meg látni..izgi volt

Egyszer a koleszban a nikihez bejött a pasija és ott kurtak..nem zavarta öket h ott vagyunk még hárman..csendesek se voltak...
..csak egy törölközött tettek az ágyra de mindent lehetett hallani a szélénél meg látni..izgi volt

Minden álmom egy ilyen helyzet..
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 30. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 30. kedd 16:39
Törölt felhasználó (805295)

Engem is foglalkoztat a kérdés.. én nem csak azt akarom.. hogy a párom nézze..
Helló! Kár hogy nem jártam arra
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 04. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 04. szombat 11:22

Törölt felhasználó (853039)

Volt parommal tortent kulfoldi nyaralasunk soran....vacsora utan visszasetaltunk a szobankaba,a szobaknak ket bejarata volt,elol es hatul a kert felol es a tobbi szoba is ilyen volt.Szoval szep,parkositott hely,este sotetben, ugy gondoltuk setalgatunk es hatul megyunk be a szobankaba.Arra lettunk figyelmesek a szomszedban az erkelyfuggony teljessen elhuzva,bent egtek a lampak,teljessen be lehetett latne, es eppen a szomszed srac gyomoszolte a parjat.Teljessen ki lehetett venni mindent,a szomszed srac rendessen dolgozott a parjan,megalltunk es leskelodtunk egy kicsit...felizgatott minket nagyon a latvany...igyhat kedvet kapva mi is bevonultunk a szobankba elhuztuk a terasz fuggonyet es hatalmasat szexeltunk bizva abban minket is megkukkol valaki,a terasz ajtot is kicsit elhuzva hagytuk hatha valaki kedvet kap hozza es vegignezi a szeretkezesunket,de sajnos nem igy volt....jol esett volna valaki vegignezi ahogy szexelunk esetleg megengedtuk volna neki hogy a parom kezevel esetleg szajaval kielegitette volna mikozben en dolgozok rajta...
..de azt ugye tudjátok ha valaki kukkol azt nem feltétlen fogjátok észrevenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 04. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 04. szombat 11:22

Törölt felhasználó (853039)

Volt parommal tortent kulfoldi nyaralasunk soran....vacsora utan visszasetaltunk a szobankaba,a szobaknak ket bejarata volt,elol es hatul a kert felol es a tobbi szoba is ilyen volt.Szoval szep,parkositott hely,este sotetben, ugy gondoltuk setalgatunk es hatul megyunk be a szobankaba.Arra lettunk figyelmesek a szomszedban az erkelyfuggony teljessen elhuzva,bent egtek a lampak,teljessen be lehetett latne, es eppen a szomszed srac gyomoszolte a parjat.Teljessen ki lehetett venni mindent,a szomszed srac rendessen dolgozott a parjan,megalltunk es leskelodtunk egy kicsit...felizgatott minket nagyon a latvany...igyhat kedvet kapva mi is bevonultunk a szobankba elhuztuk a terasz fuggonyet es hatalmasat szexeltunk bizva abban minket is megkukkol valaki,a terasz ajtot is kicsit elhuzva hagytuk hatha valaki kedvet kap hozza es vegignezi a szeretkezesunket,de sajnos nem igy volt....jol esett volna valaki vegignezi ahogy szexelunk esetleg megengedtuk volna neki hogy a parom kezevel esetleg szajaval kielegitette volna mikozben en dolgozok rajta...
Én szivesen végignézném valakiét de nem találok vállalkozó párt.Sajnos!
Végignézni más kefélését fantasztikusan izgató élmény. Mindenkinek csak ajànlani tudom.
szerintem nagyon izgató dolog de úgy tudom elképzelni ,hogy nem 20cm-ről bámulunk egymás képébe ,,,, hanem egy kellemes távolságból bámulnám ahogy játszanak egymással
biztos lenne 1-2 szemkontaktus de maga a tudat izgató ,hogy " rosszalkodik" az ember és nem egy átlagos dolgot csinál. Ma pld feleségem elkezdett szopni a konyhában úgy hogy (kint sötét ,bent égett a villany ) a másik házból megláthatták ! Ez persze közbe esett csak le de izgalmas volt .... nem végig csak fél percre kapta be mert leesett a tantusz... gyerekek is láthatnak és ugye az nem pálya !