Izgat ha rá nyomulnak barátnőmre /feleségemre (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#341   2021. 10. 30. szombat 05:38
X Törölt felhasználó (4049852)
engem izgatna smile
#342   2021. 10. 31. vasárnap 06:18
X Törölt felhasználó (3893782)
Izgatna,mit hozna egy ilyen helyzet.
#343   2021. 10. 31. vasárnap 06:51
Petiko Petiko
Írjátok ki hogy mikor mentek, biztos lesz jelentkező.
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2021. 10. 12. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 12. kedd 11:09
Sziasztok! Demjéni éjszakai fürdővel van valakinek tapasztalata? Szeretném elvinni a párom és jó lenne párral barátkozni vagy valami szexi pasi kicsit rányomulna.
#344   2021. 11. 08. hétfő 12:04
X Törölt felhasználó (4546222)
Ismerek olyan párt aki direkt erre utazik. Ötből négy pasi aki próbálkozik nem ment el a konkrét randira. Így vesztik el a férfiak a becsuletet.
#345   2021. 11. 08. hétfő 12:42
Különleges páros Különleges páros
Minket is izgatna, ha egy nő nyomulna a lány tagunkra.
#346   2021. 11. 08. hétfő 13:11
jupi77 jupi77
Ez így van sajnos. Addig van nagy szájuk amíg rajtuk van a gatya. Többször megtapasztaltam én is, megy a duma de amikor a párom mondja hogy na akkor menjünk akkor sietni kell ide-meg oda.Kevés olyan van aki nem lép le.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 08. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4546222)
2021. 11. 08. hétfő 12:04
Ismerek olyan párt aki direkt erre utazik. Ötből négy pasi aki próbálkozik nem ment el a konkrét randira. Így vesztik el a férfiak a becsuletet.
#347   2021. 11. 08. hétfő 13:46
jupi77 jupi77
Az egyik fürdőben történt. A párommal voltunk hosszú hétvégén pihenni. Elmentem szaunázni ő nem jött velem maradt a medence mellett.Beszélgetésbe elegyedett egy fiatalabb sráccal és csapta a szelet a srác rendesen. Visszaérve pillanatok alatt eltűnt.Rákérdeztem a páromnál miért lépet le,de ő sem tudta. A medence másik végéről bámulta a páromat.Mondtam is a páromnak nagyon bejön a srácnak mi lenne ha kezdeményezne.Ő egy huncut mosollyal elvonult a szobába felvette a kedvenc bikinijét és már jött is vissza.Hát nem sokat bízott a véletlenre mert amikor levette a köntöst sok férfi tekintette megakadt rajta.Én gondoltam magára hagyom és elmentem úszni de előtte közöltem vele bármi történik vegye fel nekem a telefonjával.A srác meg is jelent pár perc múlva és ott fojtatta ahol abbahagyta.A nejem rákérdezett hogy csak dumálni jött vagy dugni is akar.Jó lenne dugni jött a válasz mire bemondta a nejem a szobaszámot és 5 perc múlva várja.A felvételek alapján a srác megjelent zavarba volt nem is kicsit de a párom mondta hogy nem sok idő van úgyhogy térjenek a tárgyra.A srác elkezdte csókolgatni a melleit közben benyúlt a bugyijába és lassan elkezdte ujjazni,a páromnak se kellett több benyúlt a gatyába simogatta a farkát majd lehúzta és elkezdte verni.És akkor jött a meglepetés a srác 1 perc alatt elélvezett és már lankadt is le.Elvörösödött felrántotta a gatyáját és sietve távozott.Én meg kaptam az üzenetet azonnal menjek fel.A párom az ágyon fekve simogatta magát és csak mosolygott mikor beléptem.Megnéztem a felvételt és jót röhögtem majd gondoltam befejezzem amit a gyorstüzelő barátunk elkezdett.Ő pont olyan volt akinek nagy a szája de teljesítmény nincs mögötte.Gondolom lent a haveroknak ment hogy mekkorát kefélt és hogy helybenhagyta a párom.Lelke rajta.
#348   2021. 11. 10. szerda 15:06
X Törölt felhasználó (4644752)
worship sajnos nem egyedi amit írtál
smile eljen
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2021. 11. 08. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 08. hétfő 13:46
Az egyik fürdőben történt. A párommal voltunk hosszú hétvégén pihenni. Elmentem szaunázni ő nem jött velem maradt a medence mellett.Beszélgetésbe elegyedett egy fiatalabb sráccal és csapta a szelet a srác rendesen. Visszaérve pillanatok alatt eltűnt.Rákérdeztem a páromnál miért lépet le,de ő sem tudta. A medence másik végéről bámulta a páromat.Mondtam is a páromnak nagyon bejön a srácnak mi lenne ha kezdeményezne.Ő egy huncut mosollyal elvonult a szobába felvette a kedvenc bikinijét és már jött is vissza.Hát nem sokat bízott a véletlenre mert amikor levette a köntöst sok férfi tekintette megakadt rajta.Én gondoltam magára hagyom és elmentem úszni de előtte közöltem vele bármi történik vegye fel nekem a telefonjával.A srác meg is jelent pár perc múlva és ott fojtatta ahol abbahagyta.A nejem rákérdezett hogy csak dumálni jött vagy dugni is akar.Jó lenne dugni jött a válasz mire bemondta a nejem a szobaszámot és 5 perc múlva várja.A felvételek alapján a srác megjelent zavarba volt nem is kicsit de a párom mondta hogy nem sok idő van úgyhogy térjenek a tárgyra.A srác elkezdte csókolgatni a melleit közben benyúlt a bugyijába és lassan elkezdte ujjazni,a páromnak se kellett több benyúlt a gatyába simogatta a farkát majd lehúzta és elkezdte verni.És akkor jött a meglepetés a srác 1 perc alatt elélvezett és már lankadt is le.Elvörösödött felrántotta a gatyáját és sietve távozott.Én meg kaptam az üzenetet azonnal menjek fel.A párom az ágyon fekve simogatta magát és csak mosolygott mikor beléptem.Megnéztem a felvételt és jót röhögtem majd gondoltam befejezzem amit a gyorstüzelő barátunk elkezdett.Ő pont olyan volt akinek nagy a szája de teljesítmény nincs mögötte.Gondolom lent a haveroknak ment hogy mekkorát kefélt és hogy helybenhagyta a párom.Lelke rajta.
#349   2021. 11. 12. péntek 23:31
X Törölt felhasználó (4582342)
Sziasztok

Igen izgató az ilyen szituációban lenni.
#350   2021. 12. 13. hétfő 09:59
X Törölt felhasználó (3893782)
Borzasztóan izgatna ha egy barátja,vagy ex,rányomulna és együtt lennének.
#351   2021. 12. 14. kedd 04:28
mamopapobp mamopapobp VIP
Nálunk az első hármasunk az egyik ex-el volt vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3893782)
2021. 12. 13. hétfő 09:59
Borzasztóan izgatna ha egy barátja,vagy ex,rányomulna és együtt lennének.
#352   2021. 12. 14. kedd 06:12
Moto80 Moto80
Szia

Hmmm,én még nem futottam össze ilyen párral… circling

Moto
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2021. 11. 08. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 08. hétfő 13:46
#353   2021. 12. 16. csütörtök 05:40
X Törölt felhasználó (4612822)
Mert nincs ilyen. A pasi egyedül hírdet
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2021. 12. 14. kedd 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 06:12
Szia

Hmmm,én még nem futottam össze ilyen párral… circling

Moto
#354   2022. 05. 26. csütörtök 18:40
X Törölt felhasználó (4049852)
Engem izgatna. Plusz érdekelne is mire jut vele egy másik fiatal srác, ha én nem vagyok ott és nem tudok erről.
#355   2022. 05. 27. péntek 06:12
Nyuszicicus Nyuszicicus
Pedig van ilyen pár, hidd el. wink Mi is voltunk már buliban, mikor külön váltunk és messziről figyeltem, ahogy ismeretlen pasi oda ült a Párom mellé beszélgetni, aztán elvitte táncolni, kicsivel később már a fenekét fogta, miközben smároltak. Nem zavartam meg Őket, nagyon izgató volt a szitu. Lassan újra el kellene mennünk bulizni egy jót... finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4612822)
2021. 12. 16. csütörtök 05:40
Mert nincs ilyen. A pasi egyedül hírdet
#356   2022. 05. 27. péntek 16:38
szodoma szodoma
Bizonyára van ilyen pár. Mi is szeretünk játszadozni. De amikor olvasol egy páros beszámolót ,és a pasi egyedülállóként társkeresőzik, azon mindig csak mosolyogni lehet. vigyor5
A szitu maga izgató lehet. Tudod, hogy nyomulnak a csajodra és meg fogják dugni, a pasinak meg fingja nincs, hogy te ezt szemléled.
#357   2022. 05. 28. szombat 06:08
X Törölt felhasználó (3258552)
Érdekes játék lehet. Engem nagyon érdekelne mi történne ha valaki próbálkozna a feleségemmel. smile
#358   2022. 05. 28. szombat 07:28
1sexmániás 1sexmániás
Ha az én feleségemböl indulok ki valószínűleg semmi, sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 28. szombat 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3258552)
2022. 05. 28. szombat 06:08
Érdekes játék lehet. Engem nagyon érdekelne mi történne ha valaki próbálkozna a feleségemmel. smile
#359   2022. 06. 11. szombat 15:06
TheThreesome TheThreesome
Nemsokára megyünk at Árkádba, valaki leszólíthatná a nejem. Adatlapot olvass!
#360   2022. 06. 12. vasárnap 06:55
TheThreesome TheThreesome
Ma Délegyházára megyünk

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2014. 04. 08. kedd
Üzenetek: 452db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 17. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!