Igazad van !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 16:16
Törölt felhasználó (4181652)
Mert a te neved kellett neki,a srácnak meg a farka!
Vannak akik más nőit dugják és vannak akinek a nőit más is dugja. Szerinted én hová tartozok ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 16:22
Vicces vagy!
(Ez egy válasz Alázható 60 üzenetére (2020. 03. 31. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 16:32
Vannak akik más nőit dugják és vannak akinek a nőit más is dugja. Szerinted én hová tartozok ?
Gondolod és miért ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 16:39
Vicces vagy!
Hat jele, hogy cuckold vagy:
1. Gyerek korodban nagyon tetszettek azok a filmek, amelyikben az indiánok kikötözték a fehér asszonyokat és lányokat.
2. Az iskolában a haveroddal egymás után csókolóztatok ugyanazzal a legmenőbb csajjal egy házibulin.
3. Amikor a gimnáziumban a barátnőd elmondta, hogy megfogdosták a buszon, felállt a farkad és behúztad őt egy sarokba.
4. Amikor katona voltál és a látogatóba érkezett menyasszonyod elárulta, hogy csókolózott az egyik barátoddal egyből le akartad teperni őt az étkezdében.
5. Imádod, ha a feleséged rövid szoknyában és/vagy kivágott blúzban megy dolgozni.
6. Imádod, ha a feleségeden van a legszexibb fürdőruha a strandon és mindenki őt bámulja.
7. Ha egy haverod bevallja, hogy felpróbálná az asszonyodat egy menetre, nem sértődsz meg, hanem megköszönöd.
1. Gyerek korodban nagyon tetszettek azok a filmek, amelyikben az indiánok kikötözték a fehér asszonyokat és lányokat.
2. Az iskolában a haveroddal egymás után csókolóztatok ugyanazzal a legmenőbb csajjal egy házibulin.
3. Amikor a gimnáziumban a barátnőd elmondta, hogy megfogdosták a buszon, felállt a farkad és behúztad őt egy sarokba.
4. Amikor katona voltál és a látogatóba érkezett menyasszonyod elárulta, hogy csókolózott az egyik barátoddal egyből le akartad teperni őt az étkezdében.
5. Imádod, ha a feleséged rövid szoknyában és/vagy kivágott blúzban megy dolgozni.
6. Imádod, ha a feleségeden van a legszexibb fürdőruha a strandon és mindenki őt bámulja.
7. Ha egy haverod bevallja, hogy felpróbálná az asszonyodat egy menetre, nem sértődsz meg, hanem megköszönöd.
8. Ha vidéken/külföldön vagy és este 10-kor nem veszi fel az asszony a telefonodat elsőre, tapintatosan kinyomod és azon töprengsz, hogy vajon ki kefélheti őt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 02. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 02. csütörtök 22:09
Törölt felhasználó (895053)
Hat jele, hogy cuckold vagy:
Ha valaki szeretné benne vagyok.Írjatok.Akár társalgok ebben a témában is..
Sziasztok szívesen rányomulhatna valaki skypen a párosunk hőlgy tagjára elsősorban vékony kedves pasik jelenkezését várnánk!
???
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 04. 07. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 07:17
Sziasztok szívesen rányomulhatna valaki skypen a párosunk hőlgy tagjára elsősorban vékony kedves pasik jelenkezését várnánk!
Mikor és hol?
Maximálisan egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 13. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 13. péntek 08:11
Törölt felhasználó (104575)
Jó reggelt.
Jó a fórum címe, meg a hozzászólások is.
Azonban ha ennél tovább megyünk, az még izgatóbb tud lenni. Mert az is király, mikor a párunk fenekét bámulják egy buliban, uram bocsá, "véletlenül" megtapizzák.
Az sem rossz, mikor nyáron persze, egy nudin csüng a szeme az ismerősnek, ismeretlennek a napsütötte melleken.
De amikor már a nyomulás már átment egy határon, na az igazi. Látványilag mindenképp.
Mert más egy buliban a fenekét simiző haver mondjuk, mint a fenekét és olajjal kenegető haver, massszőr, mert akkor már nincs szoknya, bugyi.
Meg másabb, amikor az ismerős, ismeretlen, haver bámulja és legszívesebben megfogná a barátnőnk melleit, mint amikor a szerencsés fiatalember tejszínhabot nyalogat a cicikről, meg játszadozik velük.
Nem tudom, egyetért valaki ???
Jó a fórum címe, meg a hozzászólások is.
Azonban ha ennél tovább megyünk, az még izgatóbb tud lenni. Mert az is király, mikor a párunk fenekét bámulják egy buliban, uram bocsá, "véletlenül" megtapizzák.
Az sem rossz, mikor nyáron persze, egy nudin csüng a szeme az ismerősnek, ismeretlennek a napsütötte melleken.
De amikor már a nyomulás már átment egy határon, na az igazi. Látványilag mindenképp.
Mert más egy buliban a fenekét simiző haver mondjuk, mint a fenekét és olajjal kenegető haver, massszőr, mert akkor már nincs szoknya, bugyi.
Meg másabb, amikor az ismerős, ismeretlen, haver bámulja és legszívesebben megfogná a barátnőnk melleit, mint amikor a szerencsés fiatalember tejszínhabot nyalogat a cicikről, meg játszadozik velük.
Nem tudom, egyetért valaki ???
Nagyon izgató játék.
Nyaralásoknál a párom mindig kinéz egy pasit,általában nem a rámenős hanem a szerény fiukat szereti.
Jó látni ahogy rágerjed a nőmre,és próbálja előttem titkolni,de amikor közlöm vele hogy jó lenne ha
rendesen megdugná helyettem,na az mindig nagyot szól.
Persze az a páromtól függ hogy kinek mit enged.
Nyaralásoknál a párom mindig kinéz egy pasit,általában nem a rámenős hanem a szerény fiukat szereti.
Jó látni ahogy rágerjed a nőmre,és próbálja előttem titkolni,de amikor közlöm vele hogy jó lenne ha
rendesen megdugná helyettem,na az mindig nagyot szól.
Persze az a páromtól függ hogy kinek mit enged.
Az én feleségem mindig eléggé kihívóan öltözködik, akár az utcán akár ha valaki jön hozzánk. Pl szombaton is jött hozzám egy haverom és ő már egyből egy dögös leggingsben illetve egy mini kis póló ak csúfolt melltartóban jelent meg. A pasi a helyszínen megdugta volna. Nagyon izgat ahogy élvezi a kis ribanc ahogy húzza az agyunkat a pasiknak.
A férjem szeret egyedül hagyni, ha napozok, vagy, ha jóképű pincérnek adta le a rendelést. Elmegy és, ha látja, hogy alakul valami, akkor szándékosan később jön vissza.
Jó is az, ha nyomulnak a csajodra! Beszélgetnek, bókolnak neki, te pedig tudod, hogy legszívesebben jól megszopatnák, televernék
Cseréljünk tapasztalatot... is
Sziasztok,
En is imadom amikor a parom dolgozni megy, rendkivul elegansan oltozik es szexyn.
Szep magassarku, combfix es kis kosztum, atlatszo bluzzal. Nagyon beinditja
a pasikat. Imadom amikor megbamuljak es szemmel vetkoztetik. Volt amikor ram vart
egy kavezoban es ramozdult egy pasi. Pont akkor ertem oda amikor leszolitottak.
Nem szoltam neki, nem mentem oda hanem dobtam neki egy uzenetet, hogy kesek.
Kivancsi voltam mi tortenik. Nagyon beindultam. Pasi parommal szembe ult le.
Pasi nem volt ugyetlen hamar beszelgetesbe vonta paromat majd egy sztem szandekos
mozdulattal lelokte a szalvetat az asztalrol. Parom rutinszeruen utananyult, kozben keresztbetett
labait letette es probalta felvenni. A pasi ezt latva lehajolt es az asztal alatt benezett a laba koze.
Profin tolta. Ca 15-20 percig tartott a dolog parom e kozben vagy 5x valtott labat Olyan elemi
osztonosen. Nagyon szexy volt! Amikor pasi tavozott nala is lathato volt a hatas es ezt parom is
konstatalta
En is imadom amikor a parom dolgozni megy, rendkivul elegansan oltozik es szexyn.
a pasikat. Imadom amikor megbamuljak es szemmel vetkoztetik. Volt amikor ram vart
Pasi nem volt ugyetlen hamar beszelgetesbe vonta paromat majd egy sztem szandekos
mozdulattal lelokte a szalvetat az asztalrol. Parom rutinszeruen utananyult, kozben keresztbetett
labait letette es probalta felvenni. A pasi ezt latva lehajolt es az asztal alatt benezett a laba koze.
Profin tolta. Ca 15-20 percig tartott a dolog parom e kozben vagy 5x valtott labat Olyan elemi
osztonosen. Nagyon szexy volt! Amikor pasi tavozott nala is lathato volt a hatas es ezt parom is
konstatalta
Mikor es hol lehetne megnezni??
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 04. 21. kedd 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 21. kedd 00:42
Sziasztok,
konstatalta
konstatalta
Engem izgatna egy ilyen helyzet úgy, ha én előre lebeszélném a sràccal, anélkül hogy a pàrom tudna a mi megeggyezésünkről. Ő pedig udvarolna neki, bepróbàlkozna nàla. Kívàncsi vagyok meddig menne el vele. Aki érzi magában azt hogy feltudná kelteni az érdeklődèsét dobjon 1 üzit! korosztály 25 és 35 között, baz megye. Ő 28

Angelina Sweet