Izgat ha rá nyomulnak barátnőmre /feleségemre (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#261   2020. 11. 16. hétfő 10:16
X Törölt felhasználó (1474922)
igen szerintünk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4260552)
2020. 09. 28. hétfő 14:05
El ne hidd.... Hazudik mint a vizfolyas.. Hol westend hol duna plaza hol polus center... Szerintem arra hokizik hogy hulyiti a nepet.
#262   2020. 11. 16. hétfő 13:12
KingR._007 KingR._007
csatlakozni tudok, nekem is ez a tapasztalatom...KAMUS
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 11. 16. hétfő 10:16
igen szerintünk is
#263   2020. 11. 16. hétfő 13:13
AudiA8 AudiA8
Sziasztok!
Azt azèrt had tegyem hozzá a sztorihoz,hogy az időpont ès helyszín egyeztetès az volt,h melyik bevásárló központ ès 5 órás időintervallum,h ettől-eddig!Leírásnak pedig,h jó Nő,meg fogod ismerni... Elèg sèrtő az,h kamu meg kèpgyűjtő lennèk! Lingamos valóban küldtèl kèpet,kaptál válaszban Te is,azóta Te tűntèl el! Facebook-ot,Vibert egyből felajánlottam mindenkinek aki válaszra mèltatott!!!
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 11. 06. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 06. péntek 22:33
Sziasztok
Mai tapasztalatom osztom meg veletek: Uzenetben megkeresett egy tag, hogy szeretne egy ilyen tortenetben reszt venni. Megtortent az egyeztetes, adatadadas, helyszinrol, idopontrol stb. Reszletes leirast es kepet kert paromrol.
Leirast megkapta, kepet nem. Jelezte, hogy ok, ott lesz.
Termeszetesen nem volt ott, nem tartotta meg igeretet, szimplan csak kamuzott ill max a kepre gyurt, arra vadaszott.
Felhasznalo neve AudiA8. Keruljetek!!!Sajnalom, hogy jobb tortenetre nem futotta, nem rajtunk mult...
#264   2020. 11. 16. hétfő 16:37
X Törölt felhasználó (1474922)
TOTÁLISAN EGYETÉRTEK VELED EGY FULL KAMU GYŰJTŐ CSALÓ !
#265   2020. 11. 16. hétfő 17:14
mgakaland mgakaland
Aki ilyet szeretne csinálni forduljon a zorba nevű felhasználóhoz, aki már több párkapcsolatnál próbálta a hölgyet külön elcsábítani leginkább a pasi háta mögött. Egész sikeresen csinálja az aljasságait.
#266   2020. 11. 16. hétfő 17:20
X Törölt felhasználó (4266162)
Szisztok.
Ha van olyan férfi akit izgat ,ha kikezdenek vele akár csak közösségi hálón én szívesen benne lennék!
Nekem nem az a célom ,hogy belerondítsak más éltébe,hanem engem is felpezsdítene,ha egy nő hajlandó lenne beszélni velem.
Persze van mód rá ,hogy a férj vagy barát minden szavunkat lássa ,ha kell a saját profilomból én abban is benne vagyok.
Jóképú,intelligens,megbizható férfinek tartom magam.
Kép van fent a hirdetésemben ,ha kételkednétek.
Ha oke a dolog személyes vagy akár telefonon megbeszéljük mi az ami érdekel és mi az ami izgat téged!
Felmerül az a kérdés bennetek lehet,hogy ha ilyen férfi ilyet aján l fel az nemtud nőt szerezni magának?Ez téves gyögyörű feleség van csak most ő elállt ettől mivel a sok csalódástól besokkalt.Én meg igénylem ,hogyás nő is mondjon rólam szép szavalat.Még 1x leírom sem kikerülni sem elcsábítani a párjától senkit nem akarok ez csak amolyan izgis dolog ami nekem bejönne.
Meg hozzáteszem én is kíváncsi lennék ha az én feleségemre írnának hogy viselkedne.
Várom normális emberek jelentkezését akinek bár bocsánat szép csinos felesége van ,de persze nem kell topmodell nek lennie.sziasutok
#267   2020. 11. 16. hétfő 17:43
X Törölt felhasználó (4447572)
Az adatlapod szerint egyedülálló vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4266162)
2020. 11. 16. hétfő 17:20
Szisztok.
Ha van olyan férfi akit izgat ,ha kikezdenek vele akár csak közösségi hálón én szívesen benne lennék!
Nekem nem az a célom ,hogy belerondítsak más éltébe,hanem engem is felpezsdítene,ha egy nő hajlandó lenne beszélni velem.
Persze van mód rá ,hogy a férj vagy barát minden szavunkat lássa ,ha kell a saját profilomból én abban is benne vagyok.
Jóképú,intelligens,megbizható férfinek tartom magam.
Kép van fent a hirdetésemben ,ha kételkednétek.
Ha oke a dolog személyes vagy akár telefonon megbeszéljük mi az ami érdekel és mi az ami izgat téged!
Felmerül az a kérdés bennetek lehet,hogy ha ilyen férfi ilyet aján l fel az nemtud nőt szerezni magának?Ez téves gyögyörű feleség van csak most ő elállt ettől mivel a sok csalódástól besokkalt.Én meg igénylem ,hogyás nő is mondjon rólam szép szavalat.Még 1x leírom sem kikerülni sem elcsábítani a párjától senkit nem akarok ez csak amolyan izgis dolog ami nekem bejönne.
Meg hozzáteszem én is kíváncsi lennék ha az én feleségemre írnának hogy viselkedne.
Várom normális emberek jelentkezését akinek bár bocsánat szép csinos felesége van ,de persze nem kell topmodell nek lennie.sziasutok
#268   2020. 11. 16. hétfő 20:41
Lutyo2 Lutyo2
Ha jobban megnézed, most sem állította az ellenkezőjét. Azt írta, hogy "kíváncsi lenne, hogy hogyan viselkedne a felesége". Ha lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2020. 11. 16. hétfő 17:43
Az adatlapod szerint egyedülálló vagy.
#269   2020. 11. 16. hétfő 20:47
Én Tőled nem kaptam képet.
(Ez egy válasz AudiA8 üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 16. hétfő 13:13
Sziasztok!
Azt azèrt had tegyem hozzá a sztorihoz,hogy az időpont ès helyszín egyeztetès az volt,h melyik bevásárló központ ès 5 órás időintervallum,h ettől-eddig!Leírásnak pedig,h jó Nő,meg fogod ismerni... Elèg sèrtő az,h kamu meg kèpgyűjtő lennèk! Lingamos valóban küldtèl kèpet,kaptál válaszban Te is,azóta Te tűntèl el! Facebook-ot,Vibert egyből felajánlottam mindenkinek aki válaszra mèltatott!!!
#270   2020. 11. 19. csütörtök 12:31
X Törölt felhasználó (4431872)
Mikor ?
#271   2020. 11. 20. péntek 20:14
Nagyfarok14 Nagyfarok14
Engem is izgatna ha kikezdene valaki a feleségemmel
#272   2020. 11. 21. szombat 14:10
deerhunter deerhunter
Engem az izgatna ha pl egy párral foglalnánk helyet egy mozi l leghátsó sorában egymás mellett, a hölggyel középen..
A film alatt pedig finoman simogatnánk úgy, hogy a film utánra mindhármunknak csak egy vágya legyen..
De akár nyári éjszaka egy félreeső pad is lehetne a helyszín..persze mos a Covid miatt is ez csak egy szép ábránd.. smile
#273   2020. 11. 22. vasárnap 14:14
surdapapa surdapapa
Olvasni smafu???
Oda van írva: "NEM Társkereső!"
#274   2020. 11. 22. vasárnap 19:11
Csabi40 Csabi40
Engem is izgatna ha kikezdene valaki a feleségemmel
#275   2020. 11. 22. vasárnap 20:27
KingR._007 KingR._007
Eddig mégsoha senkinek nem sikerült.... smile
#276   2020. 11. 22. vasárnap 20:33
X Törölt felhasználó (3969012)
Nem ma, de már volt akinek sikerult smile Holnap is van nap smile
#277   2020. 11. 28. szombat 17:46
X Törölt felhasználó (4461882) VIP
Sziasztok! Engem is nagyon izgatna ha valaki kikezdene a feleségemmel. Kiváncsi lennék meddig menne el hagyná e magát megdugni?
#278   2020. 12. 03. csütörtök 23:01
hunpár2020 hunpár2020
Sziasztok, régóta vágyam volt, hogy lássam ahogy a feleségemnek csapják a szelet. Próbáltam belevinni, hogy öltözzön fel kirívóan és menjen el ismerkedni miközben én nézem, de nem ment bele. Így maradt, hogy én lepem meg a tudta nélkül. Megismertem egy 30 alatti srácot a fórumba (mi 40-esek vagyunk). Előtte találkoztunk, beszélgettünk a nejemről és, hogy mik lennének jó témák, hogyan lehetne rávezetni.
Szombat kora délután jött fel a srác, rögtön elkezdte dicsérgetni a feleségemet, úgy vettem észre tetszett neki, mert rögtön át is öltözött melegítőről nyes
Az első órába csak általános témákról beszélgettünk, vicceskedtünk. Aztán komolyodtak a témák, elkezdtünk a csajokról beszélgetni, kicsit szexes témákat érintve, közben egyre jobban csaptuk a szelet a feleségemnek. Izgató volt megélni az egészet. Majd jött a fő téma a megcsalás, elmondtam, hogy én nem vagyok ebben a témában szigorú, majd elkezdtük példálózni, hogy mi számít megcsalásnak és mi nem. Én mondtam, nekik, hogy nyugodtan megmutathatják, hogy annak érzem-e? nyes
Itt csattant el az első puszi, majd fenékfogdosás, megpuszilta a nyakát. A feleségemnek végig jeleztem, hogy nagyon tetszik a dolog, természetesen én is beszálltam a mutatásba. Láttam rajta, hogy őt is izgatja ez a helyzet. Főleg amikor, két ember keze egyszerre érinti.
Mondtuk, neki, hogy látjuk rajta, hogy tetszik neki és kedveskednénk egy négykezes masszázzsal. Először csak a kanapén teljesen ruhában, majd feljebb csúszott a póló, aztán kikapcsoltuk a melltartót. Ekkor bementünk az ágyba, ott már a hátmasszázsba beletartozott a fenék is nyes Aztán elkezdtük puszilgatni, ekkor volt az, hogy ő is visszasimogatott minket, itt bizonyosodtam meg róla, hogy közösen meg fogjuk dugni a feleségemet.
A csókolózás közben a srác elővette a farkát, legalább 18 centi volt, amikor a feleségem ráfogott a farkára, pár húzás után a farkánál fogva húzta a srácot a fejéhez és kezdte el szopni, hihetetlen volt látni. Én közbe ujjaztam ő nyögdécselt. Majd elég hamar be is rakta neki, közbe simogattam néztem a szemét ahogy élvezi, szopattam. A feleségem nagyon könnyen elélvezett, amikor megvolt csere és folytattam tovább, majd a srác megint. Kétszer tuti megdugtuk mindketten.
Szex után egy kis simogatás, csókolózás, majd a vendégünk elment. Azóta úgy szexelünk mint 20 évesen, minden nap kívánja. Utólag is azt mondnom, hogy nagyon jól sikerült, féltékenység abszolut nem játszik és pár havonta szerintem beiktatunk egy ilyen alkalmat. Csak ajánlani tudom a vendégünket és azt is, hogy ne féljetek kipróbálni. A feleségem azt mondta hálás, hogy ezt megélhettük. Mondjuk azt azóta se tudja, hogy az egész nem véletlen volt nyes
#279   2020. 12. 03. csütörtök 23:40
Gratulálok. Mondhatni irigyellek. smile
(Ez egy válasz hunpár2020 üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 23:01
Sziasztok, régóta vágyam volt, hogy lássam ahogy a feleségemnek csapják a szelet. Próbáltam belevinni, hogy öltözzön fel kirívóan és menjen el ismerkedni miközben én nézem, de nem ment bele. Így maradt, hogy én lepem meg a tudta nélkül. Megismertem egy 30 alatti srácot a fórumba (mi 40-esek vagyunk). Előtte találkoztunk, beszélgettünk a nejemről és, hogy mik lennének jó témák, hogyan lehetne rávezetni.
Szombat kora délután jött fel a srác, rögtön elkezdte dicsérgetni a feleségemet, úgy vettem észre tetszett neki, mert rögtön át is öltözött melegítőről nyes
Az első órába csak általános témákról beszélgettünk, vicceskedtünk. Aztán komolyodtak a témák, elkezdtünk a csajokról beszélgetni, kicsit szexes témákat érintve, közben egyre jobban csaptuk a szelet a feleségemnek. Izgató volt megélni az egészet. Majd jött a fő téma a megcsalás, elmondtam, hogy én nem vagyok ebben a témában szigorú, majd elkezdtük példálózni, hogy mi számít megcsalásnak és mi nem. Én mondtam, nekik, hogy nyugodtan megmutathatják, hogy annak érzem-e? nyes
Itt csattant el az első puszi, majd fenékfogdosás, megpuszilta a nyakát. A feleségemnek végig jeleztem, hogy nagyon tetszik a dolog, természetesen én is beszálltam a mutatásba. Láttam rajta, hogy őt is izgatja ez a helyzet. Főleg amikor, két ember keze egyszerre érinti.
Mondtuk, neki, hogy látjuk rajta, hogy tetszik neki és kedveskednénk egy négykezes masszázzsal. Először csak a kanapén teljesen ruhában, majd feljebb csúszott a póló, aztán kikapcsoltuk a melltartót. Ekkor bementünk az ágyba, ott már a hátmasszázsba beletartozott a fenék is nyes Aztán elkezdtük puszilgatni, ekkor volt az, hogy ő is visszasimogatott minket, itt bizonyosodtam meg róla, hogy közösen meg fogjuk dugni a feleségemet.
A csókolózás közben a srác elővette a farkát, legalább 18 centi volt, amikor a feleségem ráfogott a farkára, pár húzás után a farkánál fogva húzta a srácot a fejéhez és kezdte el szopni, hihetetlen volt látni. Én közbe ujjaztam ő nyögdécselt. Majd elég hamar be is rakta neki, közbe simogattam néztem a szemét ahogy élvezi, szopattam. A feleségem nagyon könnyen elélvezett, amikor megvolt csere és folytattam tovább, majd a srác megint. Kétszer tuti megdugtuk mindketten.
Szex után egy kis simogatás, csókolózás, majd a vendégünk elment. Azóta úgy szexelünk mint 20 évesen, minden nap kívánja. Utólag is azt mondnom, hogy nagyon jól sikerült, féltékenység abszolut nem játszik és pár havonta szerintem beiktatunk egy ilyen alkalmat. Csak ajánlani tudom a vendégünket és azt is, hogy ne féljetek kipróbálni. A feleségem azt mondta hálás, hogy ezt megélhettük. Mondjuk azt azóta se tudja, hogy az egész nem véletlen volt nyes
#280   2020. 12. 04. péntek 05:56
Csabi-Babi II Csabi-Babi II
Nagyon szívesen lennék ilyen"kaland" részese!(nyilván 3."beszállónak" wink
(Ez egy válasz hunpár2020 üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 23:01

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2014. 04. 08. kedd
Üzenetek: 452db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 17. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!