Van aki meg pont azèrt szereti mert megalàzó.Felizgatja a fasz leszopàsa.
(Ez egy válasz szamitom üzenetére (2019. 10. 12. szombat 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 23:08

Az egyik ismerős hölgyemény azt mondta, hogy ő ezt nagyon megalázónak tartja és azért nem cumizik. Nem tudom, hogy milyen rossz tapasztalata lehetett, de az biztos, hogy etz a gátlást a mostani párja sem tudta még feloldani benne. Pedig már vagy 5 éve együtt vannak.
Az egyik ismerős hölgyemény azt mondta, hogy ő ezt nagyon megalázónak tartja és azért nem cumizik. Nem tudom, hogy milyen rossz tapasztalata lehetett, de az biztos, hogy etz a gátlást a mostani párja sem tudta még feloldani benne. Pedig már vagy 5 éve együtt vannak.
Én ezt a kérdést itt olyan értelmetlennek érzem, amire a jelen lévők csupán másod kézből válaszolhatnak. Mert akik nem szopnak, azok nagy valószínűséggel nem tartózkodnak ezen az oldalon és végül is autentikus választ csak ők tudnának adni. Ha nem szopnak, hát nem szopnak. Legyen az ő bajuk.

Vagyis bensősèges : ) upsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 11. péntek 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 06:38
Törölt felhasználó (972502)

Hmm ès ribancnak ès kurvànak hívni tènyleg belsösèges dolog.Ha ez mindkettönknek jó akkor màr minden ok.
Hmm ès ribancnak ès kurvànak hívni tènyleg belsösèges dolog.Ha ez mindkettönknek jó akkor màr minden ok.
Így van!Előjön az a "ribanc" ha nem kihasznàlàs van.Ha kapnak jót ès nem csak az àgyba a nők rengeteget adnak vissza.
Csak egyet tudok érteni Veled
Én azon az "elven" nevelkedtem, hogy ha jó a Nőnek először, akkor ő viszonoz, többszörösen
sajnos sok pasi el van tévedve
hanyatt vágja magát és gyere szopjál le, utána megduglak vagy lesz valami.
miért is várja el egy pasi, hogy először a Nő adjon???
Ha már elfogadott az Életben, hogy előreengedjük a Nőt, vagy átadjuk neki a helyet a buszon, stb...akkor szexben miért ne érdemelnék meg az első orgazmust?
Saját tapasztalatom (mert Nálam alap, hogy mindig a NŐ az első!!!), hogy minden Nőből ki lehet hozni a "ribancot", de az első élmény az övék kell legyen!
nem találkoztam még olyan Nővel, vagy páros Hölgytagjával, aki ne viszonozta volna orális élménnyel...
:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 10. csütörtök 14:40
Én azon az "elven" nevelkedtem, hogy ha jó a Nőnek először, akkor ő viszonoz, többszörösen
sajnos sok pasi el van tévedve
hanyatt vágja magát és gyere szopjál le, utána megduglak vagy lesz valami.
miért is várja el egy pasi, hogy először a Nő adjon???
Ha már elfogadott az Életben, hogy előreengedjük a Nőt, vagy átadjuk neki a helyet a buszon, stb...akkor szexben miért ne érdemelnék meg az első orgazmust?
Saját tapasztalatom (mert Nálam alap, hogy mindig a NŐ az első!!!), hogy minden Nőből ki lehet hozni a "ribancot", de az első élmény az övék kell legyen!
nem találkoztam még olyan Nővel, vagy páros Hölgytagjával, aki ne viszonozta volna orális élménnyel...
:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)

Pontosan.A pasiknàl van a baj nagyrèszt.Mert a nő ki van hasznàlva vagy higèniai problémák vannak.Ritka kevès nőaz aki nem szopik ha minde jó.Van aki többet is leszop egyszerre .Nem kihasznàlni kell a nőt ès akkor ez alap szinte mindig.
Pontosan.A pasiknàl van a baj nagyrèszt.Mert a nő ki van hasznàlva vagy higèniai problémák vannak.Ritka kevès nőaz aki nem szopik ha minde jó.Van aki többet is leszop egyszerre .Nem kihasznàlni kell a nőt ès akkor ez alap szinte mindig.
Vissza a temahoz. Sokan a nok kozul nem szeretik a farkat alapbol, sok esetben akar a ffi hygieniaja sem epp megfelelo, aztan ott van meg a hirtelen megkivanas esete. A no erezheti kihasznaltnak magat, amikor csak o jatszadozik a farokkal, de a ffi ot viszont nem kenyezteti.

Látod milyen alpári buta vagy!
Én nem akartam és nem is akarok töled semmit.
Akkora sületlenségeket hordasz itt össze, hogy az borzasztó!
Fuu làtom elcsúszott a tèma.Mindenki csinàljon valami jót inkàbb
Látod milyen alpári buta vagy!
Annyira csak nem hagy hidegen ha még privátban is írtál nekem.
Te írsz itt mindenhez butaságot, már saját magad is megszólítod!
Te írsz itt mindenhez butaságot, már saját magad is megszólítod!

Látom a szád nemcsak arra használod,amire a legtöbb férfi gondol! Ne is hagyd magad,Te így vagy erős védd is meg magad!!!

Hát biztos nem betegebb mint te.
Rezsó azaz langyi!
Olyan cuki vagy.
Szerintem te egy rezsó vagy.
Szerintem te egy rezsó vagy.
Alpári meg egyáltalán nem.
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2019. 10. 08. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem mondot szerintem semmi rosszat.
Nagyon csíplek,tetszenek a beszólásaid,de Te a kákán is találsz csomót?!