Eddig minden csajom leszopott. Néhány még mélytorkozni is kiválóan tudott.
Téged sokan irigyelnek , még ha titkolják akkor is ! ! !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 03. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 03. vasárnap 20:54
Törölt felhasználó (1237802)

Az új kedvesemmel kimondottan szerencsém van, imád szopni és le is nyeli, mert az ízét is szereti.
Régen volt már ilyen nőhöz szerencsém, aki tényleg élvezettel cumizott le és tocsogott közben a puncija, mert annyira beindult már ettől is.
Régen volt már ilyen nőhöz szerencsém, aki tényleg élvezettel cumizott le és tocsogott közben a puncija, mert annyira beindult már ettől is.

Mert egy csomoszor rossz volt az első ilyen tapasztalata és utána már veszett fejsze nyele....
Az új kedvesemmel kimondottan szerencsém van, imád szopni és le is nyeli, mert az ízét is szereti.

Nekem volt egy baratnom eleinte szeretett szopni El tudott jatszani vele sokaig, de akarhanyszor probalta, hogy a szajaba elvezzek el mindig majdnem hanyas volt a vege. Ez miatt a vegen mar magat a szopast is inkabb mellozte. Nem dohanyzok nem eszek fuszereset nem iszok tehat csak egyszeruen az izevel allagaval lehetett baja
Sztem is leginkább a férfiakon múlik. Az alap, hogy tényleg rendesen tisztálkodjanak. És az sem mindegy, hogy állnak hozzá, erőltetni butaság, abból tuti nem lesz semmi. Sztem lehet viccesen, akár vicces alsóneműbe öltözve oldani a tiltakozást.
de például egy szűk fazonú boxerben duzzadó fegyvernek én sehogy nem tudnék ellenállni!
én spec. imádom a páromét, szép feszes, fényes, hmmm... Sajnálom azokat a csajokat, akik nem fedezték fel, hogy ez milyen jó!

Valóban vele vagyok, mert sok minden más össze tart minket. Ez egy dolog, a többi száz jól működik. A kényszerre válaszolva : Sose kértem, sose kényszerítettem semmit, elfogadtam amit kapok.(remélem érthetően fogalmaztam) A miértre, én se tudom ezek miatt a választ, lehet bennem van a baj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 19. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 19. kedd 17:48
Törölt felhasználó (970042)

Szeretsz szopatni,szopattál is a mostani párod elött ,még is,valamiért vele vagy már jó ideje.Pedig nem teszi meg ezt neked.Ettől függetlenűl mégis megtartottad-a mai napig vele vagy.Valami plusz biztos van benne???Valamiért mégis megtartottad?Bár nem értem hogy a 21.sz-ban miért nem szopik egy nő?
Egyetertek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 19. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 19. kedd 21:17

Törölt felhasználó (890770)

Elnézést kedves urak. Szerény véleményem szerint ha egy nő nem csinálja az a férfinak köszönhető.
Elnézést kedves urak. Szerény véleményem szerint ha egy nő nem csinálja az a férfinak köszönhető.
Szeretsz szopatni,szopattál is a mostani párod elött ,még is,valamiért vele vagy már jó ideje.Pedig nem teszi meg ezt neked.Ettől függetlenűl mégis megtartottad-a mai napig vele vagy.Valami plusz biztos van benne???Valamiért mégis megtartottad?Bár nem értem hogy a 21.sz-ban miért nem szopik egy nő?
(Ez egy válasz bubo83 üzenetére (2016. 01. 16. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 16. szombat 18:09

Őszinte leszek, és ezért vállalom a "hülye" titulust. Többször elolvastam, de nem értem a kérdésed.
Ha nem kényszer, megkapod !!
Ha erőlteted magadra vess !!

Ha erőlteted magadra vess !!

Őszinte leszek, és ezért vállalom a "hülye" titulust. Többször elolvastam, de nem értem a kérdésed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 16. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 16. szombat 14:43
Törölt felhasználó (970042)

Valami más-mással csak megfogott akkor,arról nem írtál.Valamiért megtartottad-megmaradt.....????
Valami más-mással csak megfogott akkor,arról nem írtál.Valamiért megtartottad-megmaradt.....????
(Ez egy válasz bubo83 üzenetére (2016. 01. 16. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 16. szombat 11:36

Véleményem szerint ez egyén függő. Régen volt olyan állandó barátnőm aki le is nyelte minden kérdés nélkül. Céges bulin alkalmi partner is nyelte simán. Rövid ideig volt olyan barátnőm aki abszolút semmi. Mostani párom, nem annyira szeret szopni, nem mondja de tudom, végén szájba abszolút nem. Én szeretném nagyon persze. Meglepetést nem akarok neki okozni. Nem tudom hogyan lehetne rá vezetni, hogy nekem nagyon nagy örömet okozna vele.
Véleményem szerint ez egyén függő. Régen volt olyan állandó barátnőm aki le is nyelte minden kérdés nélkül. Céges bulin alkalmi partner is nyelte simán. Rövid ideig volt olyan barátnőm aki abszolút semmi. Mostani párom, nem annyira szeret szopni, nem mondja de tudom, végén szájba abszolút nem. Én szeretném nagyon persze. Meglepetést nem akarok neki okozni. Nem tudom hogyan lehetne rá vezetni, hogy nekem nagyon nagy örömet okozna vele.
MInden lány szopik.Kicsi azoknak a tábora akik nem.Hogy akarnak e az már máson múlik.Mennyire akarják elböüvölni a pasit.Van olyan lány is aki azért csinálja mert élvezi,de ahoz is kell egy megfelelő pasi.
Én erre a kérdésre csak tudom írni hogy én sem dugok meg mindenkit. hiába szeretné, nem. Mert túl dagadt, túl sovány, tú öreg, túl fiatal.
Vagy ha férfi akkor tuti nem dugom meg!
Ugyan így vannek ezzel a dologgal is lányok(nők), nem szopnak le mindenkit, vagy egyáltalán senkit.
Ennyi.
Vagy ha férfi akkor tuti nem dugom meg!
Ugyan így vannek ezzel a dologgal is lányok(nők), nem szopnak le mindenkit, vagy egyáltalán senkit.
Ennyi.
Először önálló hsz-t akartam írni, de megtetszett, amit írtál, mert röviden és tömören megírtad a lényeget. De mint nő azt kell mondjam, sajnos tényleg vannak nők - nem is kevesen -, akik nem teszik meg, vagy ha igen, csak előjátékként. Én soha nem fogom megérteni, mi bajuk egyeseknek az arcra vagy szájba lövellő spermával.
"Ha nem téged akkor mást fog!"
a legjobb barátnőm pontosan így tett. Persze csak én tudok róla, meg az illető, de azóta otthon is csinálja.
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2015. 12. 30. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 30. szerda 18:03
"Ha nem téged akkor mást fog!"

Minden lány szopik.! Ha nem téged akkor mást fog! De minden lány elöbb utobb be kapja a faszt.
Minden lány szopik.! Ha nem téged akkor mást fog! De minden lány elöbb utobb be kapja a faszt.
Az nem is mindegy, hogy kamcsatka, vagy honolulu!
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2015. 12. 19. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 19. szombat 18:24

Nem mindenki tud jól szopni és aki nem tud , inkább ne is tegye , volt benne részem , mármint a nem jóban , az nem felemelő

Sziasztok!Küldjetek már nekem is a jól szopó nőkből